2777
2789

شماهم اگر خاطره ای دارید بگم 

امشب پدرمامانم تعریف میکرد این خاطره رو برای بابام 

پدر بزرگای من جفتشون تو یه روستا زندگی میکردن وفامیل دور هم بودن و از طرفیم پدرزن وپدرشوهر بچه هاشونم شده بودن 

بابای مامانم تو روستا قهوه خونه داشته 

بابای بابام (خان هم بوده) داخل قهوه خونه بوده اینا مشغول صحبت بودن که مادربزرگ(مامان مامانم) میاد در مغازه و بابابزرگمو به اسم صدامیزنه بابا بزرگمم در جواب میگه جان😁

یهو اونیکی بابابزرگم پامیشه بااخم و عصبانیت از قهوه خونه میزنه بیرون و تاچند روز نمیاد قهوه خونه 

بابابزرگمم(بابای مامانم)همش ذهنش درگیربوده که این چرا نمیاد چندروزه

بعد چند روز بابابزرگم پیداش میشه و میگه تو اون روز به زنت گفتی جان من بدم اومد و بهم برخورد که چرایه مرد باید به زنش بگه جان😁😁😁

امروز دلیل این که نمیومدم مغازتو به حاج خانم گفتم اونم گفت مرد باید همینجوری جواب زنشو بده فکر کردی همه مثل خودتن😁😁😁😁😁

خیلی خندم گرفت از بابابزرگم که بخاطر جان گفتن اون یکی بابابزرگم‌به زنش پاشده قهر کرده رفته

امیدوارم فهمیده باشین چی به چی شد😁😁😁

پدر بزرگم ۷۵ سالشه مادربزرگم ۶۷ یبار رفتیم بیرون با خودمون کلید بردیم که این دو عزیز رو بیدار نکنیم اگر خواب بودن خلاصه با عموم و دختر ععمه هام رفتیم بیرون گوشی عموم جا موند از سر کوچه برگشتم گوشی عمومو بردارم دیدم مادربزرگم لخت داره جلوی ایینه راهرو موهاشو شونه میزنه🤦‍♀️😄😍خلاصه زودی در رفتم

🍁🍂🧡

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما به مامان مامانم میگیم عزیز یه شب که اونجا بودیم دیدیم تو بغل هم خوابیدن و بوس و اینا صب تعریف کردیم عزیزم کلی خجالت کشید و خندید و به ما هم گفت خیلی بی تربیتین😂😂

من از معبود یکتایم ...فقط یک چیز میخواهم نگیرد هرگز از قلبت، امید استجابت را ♥️