2777
2789
عنوان

لباس😁😁

| مشاهده متن کامل بحث + 423 بازدید | 46 پست

واااااای😍😍😍😍😍مرسی که انقد لطف دارین

🌹🌹🌹🤩🤩ممنونم از همتون که راهنماییم کردین دوستان😍

من یه مامان کوچولوئه ۱۷ ساله ام😍😍😂میدونم زوده،ولی سرنوشت اینطور میخواست😊(با کودک همسری مخالفم)😊به قانون جذب شدیدا معتقدم😍عاشق دین و مذهبم هستم😍برای همتون بهترین ها رو آرزو میکنم🙏🙏😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با عرض معذرت به نظر من خیلی زشته

😂😂آره 

من یه مامان کوچولوئه ۱۷ ساله ام😍😍😂میدونم زوده،ولی سرنوشت اینطور میخواست😊(با کودک همسری مخالفم)😊به قانون جذب شدیدا معتقدم😍عاشق دین و مذهبم هستم😍برای همتون بهترین ها رو آرزو میکنم🙏🙏😍
حد وسطیم تقریبا🤔ولی بیشتر مایل به تجملاتی😑😑 میخوام بخرم

آها  تقریبا سلیقه ی منم مثل شناسه 

ولی از این مدل خیلی خوشم میاد هم شیکه هم ساده 

شما اگه این لباسیک گذاشتید توی تاپیک و دوست داریدمیتونپی بخریدش و واشهی شیک شدنش این تور و گردن بندش و بهش اضافه کنی بدین به خیاط واستون درست کنند 

و البته اگه بلایی باشه ک پایین تنه جذب نداشته باشه عالی میشه 

زندگی مانند نواختن پیانواست.همان چیزی را میشنوی ک مینوازی 🎼🎶

سلام رفیق، آخه من چقد حس خوب نسبت به تو دارم😍😂😍

تیکر بارداری نیست❤️🤍بی محابا میزنم ساز تو رندانه برقص...بی خیال غم دنیا تو جانانه برقص...چند روزی به همین بزم تو هم مهمانی...چشم دنیا بشود کور تو مستانه برقص!🤍🍃
سلام رفیق، آخه من چقد حس خوب نسبت به تو دارم😍😂😍

علیک سلااااام🖐🖐

لطف داری عشقمممم😍😍

دل به دل راه داره،منم همینطور😍😍😊

علیک سلااااام🖐🖐 لطف داری عشقمممم😍😍 دل به دل راه داره،منم همینطور😍😍😊

😍❤️فداتشم

تیکر بارداری نیست❤️🤍بی محابا میزنم ساز تو رندانه برقص...بی خیال غم دنیا تو جانانه برقص...چند روزی به همین بزم تو هم مهمانی...چشم دنیا بشود کور تو مستانه برقص!🤍🍃
😍❤️فداتشم

خدانکنه😍

من۱۴ ازدواج کردم ۱۸ بچه دار شدم پسرم الان ۴ سالشه بیچاره م کرده انقدر شیطونه 🤣🤣 

الهییییی😍😍خداحفظش کنه