2777
2789
عنوان

تجربه های زیبایی شما

1233 بازدید | 51 پست

سلام به همه،بنظرم بیاییم یه کار قشنگ کنیم ،هممون تو زندگیمون از یه چیزایی استفاده کردیم که خوب جواب دادن برامون مثلا کرم یا داروی گیاهی یا هرچیز دیگه ای   خیلی حس قشنگیه به عنوان یک انسان شریف این تجربه رو با بقیه شریک بشیم فقط دو تا خواهش ازتون دارم 1-اونایی که این مطالب رو میخونن این رو دلی باور دارن که کسی که اینا رو نوشته قصدش خیر و کمک به هم نوعش هست پس التماستون میکنم هیچ گونه تبلیغاتی نکنین 2-افراط نکنیم یعنی اگه از چیزی راضی بودیم به همون اندازه که راضی بودیم بگیم نه بیشتر چون بعضی از عزیزان خیلی تعریف میکنن ولی وقتی هزینه میکنیم و وقت و حوصله میزاریم و استفاده میکنیم هیچ تاثیری نمیبینیم یا تاثیر کمی میبینیم از کسانی که دل مهربونی دارن و شرکت میکنن صمیمانه تشکر میکنم الله پاداش کارشونو تو دنیا و آخرت به بهترین شکل ممکن بده🍀🌸🍀

محصول و اینا نمیدونم ولی خودم هر روز گلاب اسپری میکنم به پوستم برای من که جواب میده پوستم خیلی نرم میشه 

من از معبود یکتایم ...فقط یک چیز میخواهم نگیرد هرگز از قلبت، امید استجابت را ♥️ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کرم روشن کننده ی پرودرما واسه ی جای جوشام خیلی خوب بود

مزونیدلینگ هم واسه ی گودی هابی که از جوش هام مونده بود عالی بود

ژله خوردن ناشتا هم واسه پر کردن و تپلی صورتم عالی بوده

نازکی ناخن آبلیمو و نمک بعدش هم با روغن زیتون ماساژ دادن خیلی تاثیر داشته

روشن شدن پوست سرم ویتامین سی ویتالیر

یخ آب برنج هم پوستم رو شاداب کرد

خیلی تجربه های دیگه دارم ولی یادم نمیاد

کرم روشن کننده ی پرودرما واسه ی جای جوشام خیلی خوب بود مزونیدلینگ هم واسه ی گودی هابی که از جوش ...

ژله خوردین صورتتون چاق شد سفیدم شدین بعد همجا بدنتون چاق شد یا فقط صورتت

❤️خدا❤️ ❤️متاهل 👩‍❤️‍💋‍👨❤️
ژله خوردین صورتتون چاق شد سفیدم شدین بعد همجا بدنتون چاق شد یا فقط صورتت

نه فقط صورتم چاق شد. من خودم پوستم روشنه واسه همین متوجه تغییر نشدم تو سفید شدن ولی خوردن ژله ربطی به روشن شدن نداره

ابجیم رد جوشاش مونده بود رو پوستش یه مدت هر شب گلاب میزد به صورتش بعد ۱۰ روز صورتش یک دست شد عالی بود منم از اون موقع به بعد هرشب اسپری میکنم به صورتم بعد با پنبه نرم میکشم رو پوستم (نقش تونر طبیعی هم داره ) فقط گلابو به مژه و ابرو وکلا مو نزنین در دراز مدت باعث سفیدی مو میشه 

یکی دیگه ار ماسکایی که عاشقشم ماسک ماستو قهوه ست اینو کل صورت حتی زیر چشم هم میتونین بزنین صورت بخاطر کافئین بالای قهوه سرحال میشه و تیرگی دور چشم رو (اگه به علت گودی باشه نه) درجا خوب میکنه(اگه کم خوابی داشتین و باید به مهمونی یا جایی میرفتین این ماسکو بزنین درجا صورت سرحال میشه 

سفیده تخم مرغ هفته ای یه بار برای پوست های چرب یه جور پاکسازی عمقی پوست میکنه اگه بعد گذاشتن سفیدی روش دستمال بذارین و دوباره سفیدیو بزنین بعد یه ربع با کشیدن دستمال جوش های زیرپوستی هم در میاد (اگه کمی به سفیده ارد ذرت بزنین خیلی عمقی تر تمیز میگنه )

ماسک حنای  بیرنگ و ماست هم امتحان کردم خوب بود چربی پوستو کنترل میکنه و حس خوبی میده 

زندگی تاس خوب اوردن نیست...تاس بد رو خوب بازی کردنه⭐️
نه فقط صورتم چاق شد. من خودم پوستم روشنه واسه همین متوجه تغییر نشدم تو سفید شدن ولی خوردن ژله ربطی ب ...

نه  اخه میگن چاق بشی سفید تر دیده میشی

❤️خدا❤️ ❤️متاهل 👩‍❤️‍💋‍👨❤️