2777
2789

اره ديگه وقتى علائمش رفت و تستش منفى شد تمومه ديگه

یه‌جوری‌میگیدمن‌برا‌خودم‌احترام‌قائلم‌انگار ما‌به‌خودمون‌فحش‌ناموس‌میدیمَ😐دشمنم‌باش،ولی‌ادا‌یه‌دوستارو‌در‌نيار"🙏🏻سعی‌کن‌واسه‌خوب‌دیده‌شدن‌روی‌خودت‌کار‌کنی‌نه‌‌عکسات🤣هیچی‌موندِگار‌نیس‌حتی‌روحِت‌برای‌جِسمت‼️رفتن‌بعضی‌آدما‌مهم‌نیس؛مهم‌اینه‌بعد‌اونا‌دیگه‌ازکسی‌خوشت‌نمیاد

من خودم مبتلام.مادرم ۱۶ روزه گرعته پرستاریشو کردم گرفتم.امپول رمدسیویر بزنین هرکدوم مبتلایین شفاس

سالها مثل درختی ک دم نجاریست*** وقت روشن شدن اره وجودم لرزید***ناهماهنگی تقدیر نشان داد به من ***به تقاضای خود اصرار نباید ورزید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم مبتلام.مادرم ۱۶ روزه گرعته پرستاریشو کردم گرفتم.امپول رمدسیویر بزنین هرکدوم مبتلایین شفاس

رمدسیور رو که به همه نمیزنن. اونایی که درگیری ریه متوسط به بالا داشته باشن

تو رو خدا زود لغو کاربری نکنین از خواهر شوهر زن داداش عروس همسایه ی مادربزرگ خاله م سیمکارت گرفتم😭🤪
رمدسیور رو که به همه نمیزنن. اونایی که درگیری ریه متوسط به بالا داشته باشن

ن برا ۲۰ درصد هم میزنن

سالها مثل درختی ک دم نجاریست*** وقت روشن شدن اره وجودم لرزید***ناهماهنگی تقدیر نشان داد به من ***به تقاضای خود اصرار نباید ورزید
خودم که ماسک میزنم  ولی تو مسیر هم باهم هستیم تو یه ماشین اون رانندس یه نوزاد سه ماهه دارم نگ ...

به بچت شیر خودتو بده هیچی نمیشه 

خدارو شکر نمیدونم چجوریه ک نوزادا نمیگیرن 

ولی مراقب باش میخای دوباره تست بده 

لطفا برای موفقیتم صلواتی بفرستید 🙏خدایاااااا کمکم کن
کرونای جدید رو که متاسفانه میگیرن از همین میترسم 

خدا حفظتون کنه مراقب باشید مخصوصا خودت چون تازه از عملتم گذشته بدنت ضعیفه ب خودت برس

لطفا برای موفقیتم صلواتی بفرستید 🙏خدایاااااا کمکم کن