2777
2789
عنوان

وزن گیری نوزاد ۵ و نیم ماهه

4142 بازدید | 15 پست

دخترم یکماه زود بدنیا اومد با وزن ۲ کیلو .تو دستگاه بود و  شیر خشکی شد و شیر منو ۱ ماه خورد .شیر خشک خورد و تا ۳ ماهگی وزنش ۵۷۰۰ شده بود. اما یهو رفلاکس شدید و پرشی پیدا کرد. طوری که هیچی تو دلش باقی نمیموند‌.اعتصاب غذا کرد. و  دکترش اول ۴ ماهگی بهش غذا داد و به غذا الرژی پیدا کرد . و بعلت رفلاکس شدید و الرژی به غذا اعتصاب غذا رو بیشتر کرد. خیلی غصه  میخوردم .الان ۵ ماه و نیم هست و ۶ کیلو ۱۰۰ وزنش هست. ۲ ماهه که هیچی وزن اضاقه نکرده . شیر خشک بز بهش میدم رفلاکسش خیلی کنترل شده ولی خیلیییی کم شیر میخوره یک سوم از مقداری که یه بچه نرمال میخوره رو بچه من داره میخوره. بجای اینکه ساعتی ۴۰ سی سی بخوره ساعتی ۱۹ سی سی میخوره . لاغره و وزن گیری اش ایست کرده. خیییلی غصه می خورمممم😔😔😔😔😢 . نمیدونم چیکار کنم . لطفا کمکم کنید .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید دختر منم 5ماهشه 6کیلوعه موقع تولد3کیلو بود دختر منم یه مدت اصلا شیر نخورد کلافک کرده بود تازگ ...

عه منم ۴ماهگی ۶۱۰۰بود ولی وزن نمیگیره خوب ۶ماهگی شده ۶۸۰۰الانم ۶ماه و۲۰روزشه هنوز ۶۸۰۰هست

آموزش خصوصی عربی در هر مقطع تحصیلی طلبه سطح۲ حوزه هستم با۴سال سابقه تدریس.آدرس ایتا arabiomidi   اگر تو دینی و منطق یا فلسفه سوالی دارین در حد توان درخدمتم.
بهش همه ویتامینا رو میدم ولی فایده نداره . البته داره دنبدون در میاره ردز به ردز لاغر تر میشه . ایست ...

چرا ضررداره باید ببری دکتر اطفال یا تغذیه

آموزش خصوصی عربی در هر مقطع تحصیلی طلبه سطح۲ حوزه هستم با۴سال سابقه تدریس.آدرس ایتا arabiomidi   اگر تو دینی و منطق یا فلسفه سوالی دارین در حد توان درخدمتم.
تو خواب بهش بده 

قبلا تو خواب میخورد .جدیدنا بیدار میشه و نمیخوره بدتر بدخواب میشه. اوف خیلی بچه سختیه! باید بزور بهش شیر یدم بزور بهش مولتی ویتامین و دارو بدم . بحای اینکه گریه کنه شیر بخواد گریه میکنه که بهش شیر ندم و نمیخواد

عه منم ۴ماهگی ۶۱۰۰بود ولی وزن نمیگیره خوب ۶ماهگی شده ۶۸۰۰الانم ۶ماه و۲۰روزشه هنوز ۶۸۰۰هست

دخترم ۵ ماه و نیمه. یه هفته دیگه۶ ماهش پر میشه وارد ۷ میشه ولی ۶ کیلو و ۱۰۰ گرمه قبلا خوب رشد میکرد یهو رشدش متوقف شد و روز ب روز لاغر تر شد. کلی هم  دکتر بردم فایده ندلشت

دکتر ببرینش  مولتی ویتامین هم خارجی بهش بده

بخدا بهترین چیزا رو بهش میدم شیر خشک گلدن کات میدم. مولتی ویتامین خارجی. ولی بازم نمیخوره . بزور بهوردش میدم ولی اشتهاش خیلییییی کمه . خیلی نگرانم

بخدا بهترین چیزا رو بهش میدم شیر خشک گلدن کات میدم. مولتی ویتامین خارجی. ولی بازم نمیخوره . بزور بهو ...

عزیزم اصلا کوتاه نیا ولی بچه رو اذیت نکن . دختر من از 10روزگس تا 4ماهگی پدرمو دراورد. تقریبا یه ماهه که خوب شیر میخوره .بخدا انقدر اذیت شدم که نگو کلا سینمو میدید یا شیشه رو میدید گریه میکرد . همش ساعت تنظیم میکردم شبانه روز که حتی یه قاشق هم.که شده بهش شیر بدم باورت نمیشه هر 5ساعت فقط5دقیقه شیر میخورد اونم با گریه . انقد تلاش کرذم بالاخره خوب شد اما الانم بعضی مواقع سرپایی بهش شیر میدم . جز خودم کسی نمیتونه بهش شیشه شیر بده فقط من قلقشو میدونم.  از بش سرپایی بهش شیر دادم کمرم زانوهام پاهام از درد منو میکشه

عزیزم اصلا کوتاه نیا ولی بچه رو اذیت نکن . دختر من از 10روزگس تا 4ماهگی پدرمو دراورد. تقریبا یه ماهه ...

وای تو پقدر شبیه منی!!! دقیقاااا دختر منم همینطوره. راه میرم شعر میخونم که شیر بخوره ولی باز خیلی کم شیز میخوره. 

جهت  رشد و وزن  نوزاد و حتی کودکان  بهتر این توصیه پزشکی و تجرم من که نوزاد کم وزن داشتم   استفاده از شیر بز است . من خودم  کودکی 6 ساله داشتم که وزنش 9کیلو هفتصد گرم بود بارها پیش بزشک متخصص بردم و لی نتیجه نگرفتم یک روز که به شهرک اندیشه رفته بودم یک از اقوام شیر بز برای کودکش گرفته بود از مزرعه شیر بز  مروگل که در شهریار است . به من توصیه کرد و گفت شما که همکار کردی این شیر هم بده روزا بخوره چون مسئول مزرعه که یک دکتر هست گفته برای رشد و وزن نوزاد عالی است چون علاوه بر داشتن تمام انزیمهای شیر مادر  96 درصد از کل پروتئین و املاح شناخته شده در این شیر است. من هم گوش گرفتم و یک هفته استفاده کردم باور کنید معجزه اتفاق افتاد در این هفته نیم کیلو و در یک ماه دو کیلو به وزن  اضافه شده الان که 17 روز است دائم شیر از مزرعه می گیرم و میدهم  واقعا راضی هستم عالی بود .خدار شکر