2777
2789
عنوان

بازوبند ظریف حرز از کجا بگیرم

281 بازدید | 19 پست

سلام بچه ها میشه بهم بگید حرز جواد و بازوبند از کجا تهیه کنم بهتر باشه. دنبال یه بازوبند کوچیک و جم و جورم. کسایی که استفاده میکنن بگید ببینم دیده میشه اگر زیر آستین  باشه ؟ 

گلم من خودم نوشتم با رعایت تمام اصول

من پولدارترین وبالاترین دخترطایفمونم💪صبح میشه این شب بازمیشه این درصبرداشته باش♥شایدفک کنی مغرورم ولی ن ازاونام دوساعت ازآشنایمون نگذشته تمام بیست سال زندگیموبرات تعریف کردم😁

گلم ار حجره شوشتری تو مشهد بگیر...

زیر آستین مشخص نبست جای معتبریرهم هست

اول برای حال دلم و دلت یه صلوات بفرستید...{الهم صل علی محمد و آل محمد}...دوم با هم مهربون باشید، به اندازه کافی تو جامعه پاچمونو میگیرن.... سوم اگه کامنتام دور از ادب بود یا کسی رو ناراحت کرد، ممنون میشم بهم تذکر بدید.... چهارم برای حال خوبتون دعا می کنم برای حال خوبم دعا کنید....  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلم من خودم نوشتم با رعایت تمام اصثل

پوست آهو شش ماهه ازرکجا آوردید؟؟؟

اول برای حال دلم و دلت یه صلوات بفرستید...{الهم صل علی محمد و آل محمد}...دوم با هم مهربون باشید، به اندازه کافی تو جامعه پاچمونو میگیرن.... سوم اگه کامنتام دور از ادب بود یا کسی رو ناراحت کرد، ممنون میشم بهم تذکر بدید.... چهارم برای حال خوبتون دعا می کنم برای حال خوبم دعا کنید....  
پوست آهو شش ماهه ازرکجا آوردید؟؟؟

گلم.من پرسیدم نوشته بود روی ی کاغذ که واسه کافرا نباشه ونحس نباشه وازاین قدیمیا باشه مشکلی نداره همون کاغذقدیمی قهوه ایی رنگا

من پولدارترین وبالاترین دخترطایفمونم💪صبح میشه این شب بازمیشه این درصبرداشته باش♥شایدفک کنی مغرورم ولی ن ازاونام دوساعت ازآشنایمون نگذشته تمام بیست سال زندگیموبرات تعریف کردم😁
وای من میترسم یه حرف جابجا بشه موقع نوشتن ، تاثیر منفی بگیرم ازش 

ن دعاش تو نت هست ی دعا بلند و ی دعا کوتاه داره 

من ازروی نت بلندرو نوشتم

گلم.من پرسیدم نوشته بود روی ی کاغذ که واسه کافرا نباشه ونحس نباشه وازاین قدیمیا باشه مشکلی نداره همو ...

الان افتادم یادم کاغذ کاهی میگن فک کنم

گلم.من پرسیدم نوشته بود روی ی کاغذ که واسه کافرا نباشه ونحس نباشه وازاین قدیمیا باشه مشکلی نداره همو ...

بله اونم اتفاقا خیلی عالی ولی اصلش باید آهو شش ماهه باشه...

ما خریدیم پوست آهو ولی بعید می دونم شش ماهه باشه

کجا هست آدرس دقیقش. من نمیشناسم 

گلم تو اینستا سرچ کن... فقط مطمین شو خودشه... خیلی معروفه... رهبر هم ازشون انگشتر خریده بود...

بله اونم اتفاقا خیلی عالی ولی اصلش باید آهو شش ماهه باشه... ما خریدیم پوست آهو ولی بعید می دونم شش ...

منم فک نمیکنم پوستش اصل باشه که میدن به مردم