سلام دوستان من دو سال انواع روشهای درمانی پیاز درمانی و iuiو خزار جور قرص امتحان کردم و بازم حتی باردار هم نمیشم ...ممنون میشم کسایی که ivfانجام دادن اول هزینشو بهم بگید چقدره و اینکه موفقیتش چقدره ؟چی واسش خوبه یا بده ممنون میشم توضیح بدین
در انتظار نی نی خدایا به هم منتظرا یه نینی ناز و خوشگل و سلامت بده 🙏به منم یه نینی ناز و خوشگل و سالم بده❤الهی آمین
فقط بگم تو بهترین حالت هر بار 30 درصد احتمال موفقیت هست
در کل باید ادم پیگیری باشی
ناامید نشی
خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست به هوای سر کویش پرو بالی بزنم ❤ ❤ الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدمهایی که معلم من بودهاند.❤تو را شکر بابت درسهایی که زندگی به من ارزانی داشتهاند.❤تو را شکر برای عشقی که میگیرم، میبخشم و میپراکنم. ❤ ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم "ر" جا افتاده)😮
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
عزیزم هزینه رو نپرس تو این دوره هر روز قیمتا دارن زیاد میشن فقط بگم تو بهترین حالت ...
دو سال هر ماه پیش پزشکم دیگه پیگیر تر از من نیست واقعا ولی انگار خدا نمیخاد حتی دنبال وام هستم براز هزینهivfولی میترسم قسط های وام بمونه رو دستم آخرشم باردار نشم
در انتظار نی نی خدایا به هم منتظرا یه نینی ناز و خوشگل و سلامت بده 🙏به منم یه نینی ناز و خوشگل و سالم بده❤الهی آمین
خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست به هوای سر کویش پرو بالی بزنم ❤ ❤ الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدمهایی که معلم من بودهاند.❤تو را شکر بابت درسهایی که زندگی به من ارزانی داشتهاند.❤تو را شکر برای عشقی که میگیرم، میبخشم و میپراکنم. ❤ ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم "ر" جا افتاده)😮
دو سال هر ماه پیش پزشکم دیگه پیگیر تر از من نیست واقعا ولی انگار خدا نمیخاد حتی دنبال وام هستم براز ...
عزیزم اصلا این طوری نگو
دکترتو عوض کن
دو ساله تازه رسیده به iui
کدوم شهری گلم؟
دقیقا iuiانجام دادم خیلی مسخره بود تازه کلی بعدش بلا سدم اومد
Iui فقط وقت تلف کردن و بهونه برای پول کندن الکی از مردم بی گناه