2777
2789

های 🌈

من تقریبا نوزده و نیم هستم😶

دیگه از نوجوانی چیزی نمونده💔 😐

ولی اگه شما برگردید به اون زمان ها چه کاری رو انجام می‌دادید🙃

لطفاً  از تجربیات زیباتون  یه توصیه به من هدیه بدید 

😅💜✨

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نوجوان نیستی دیگه جوونی😐💔

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

اگر هزینشو داشته باشم حتما میرم درمان روانکاوی

چون ناخودآگاه همسری رو انتخاب میکنم که شبیه الگوی زندگیم یعنی پدر و مادرم میشه 

ترجیح میدم قبل وارد شدن به زندگی جدید 

روی روانم و ناخودآگاهم تمرکز کنم

و علت خیلی از رفتارهامو متوجه میشم

خیلیاااا

که تازه تو سن سی سالگی متوجه شدم

اگه دوباره به سن 19 سالگی برمیگشتم یه رشته ای را برای دانشگاهم انتخاب میکردم که توی اون عاقبت به خیر میشدم نه مثل الان که برای زندگی جز و ولز بزنم

گر نگهدار من آن است که سنگ را در بغل شیشه نگه میدارد

تو دانشگاه بیشتر درس میخوندم. دوستان بهتری رو انتخاب میکردم. کلاس ورزشی میرفتم و به تغذیه‌ام بیشتر اهمیت میدادم.

اگر کسی بهم بی احترامی کنه، با بی احترامی جوابشو نمیدم چون من آدم محترمی‌ام. اگه کسی دلمو شکوند، میسپرمش به خدای عادل و مهربونم که حقشو بذاره کف دستش.اما اگه کاربر غیر خانم هستی و اومدی تو سایت زنان و زایمان وسط تاپیکای زنونه، خودتو شیرین کنی و دل چند تا خانم ساده‌لوح رو ببری، انتظار نداشته باش باهات برخورد خوبی داشته باشم
نع😐  هنوز تا بیست وقت دارم😂

حالا ۶ ماه چیزی نیس😕😕😂😂

برو عشق و حال کن برو😂😂

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

اگر هزینشو داشته باشم حتما میرم درمان روانکاوی چون ناخودآگاه همسری رو انتخاب میکنم که شبیه الگوی زن ...

کتاب زیاد میخونم مخصوصا روانشناسی

ولی بیشتر مال خود آگاهی و اعتماد به نفس و این چیزا