تو اولین جلسه اشناییکه مادر پسر و خانوم معرف میرن خونه دختر واسه اشنایی پسر هم باید بره باهاشون یا ضایع هست اگر بره ؟
سعی کردن ما رو دفن کنن قافل از این که ما بذر بودیم. .....اونهایی که تکی پرواز میکنن قویترین بالهارو دارن.....نمیشه حرکت قبلی برگردون اما میشه حرکت بعدیو بهتر انجام داد
سعی کردن ما رو دفن کنن قافل از این که ما بذر بودیم. .....اونهایی که تکی پرواز میکنن قویترین بالهارو دارن.....نمیشه حرکت قبلی برگردون اما میشه حرکت بعدیو بهتر انجام داد
هردوطرف باید جلسه اول ظاهر و خصوصیات اولیه همو ببینن و بپسندن
کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم. 🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻♀️😂😂😂
پسر هم بره هردوطرف باید جلسه اول ظاهر و خصوصیات اولیه همو ببینن و بپسندن
خب اگر جلسه دوم ببینن همدیگرو بهتر نیست
برا ما که نه فقط پسره و ننه باباش میره میان کل فک و فامیلم جمع میکنن میبرن با خودشون
تی جلسه اول همه میرن ؟
آها شما کلا ندیدید همدیگرو.. آخه یعنی یه بار مادر بیاد که اگه پسندید پسر بیاد ؟ اگه نپسندید پسر نی ...
ن شناختی نداریم از هم نه خودمون ن خانوادهامون من نظر خودم همینه خودم برم دیگه اینقدر تشریفات برو بیا راه نندازیم
جلسه اول هم باید کاملا رسمی با پسر و پدر مادر باید برن اینکه زنانه برن کار درستی نیست هردو طرف باید پسند کنن
من زنی ۲2 ساله ام که به انتخاب اینجانب۱۶سالگی مزدوج شده و در۱۷سالگی خدا به وی فرشته کوچولویی عطا کرده و من مادردختری به نام سِودا شدم و درحال حاضر وظیفه زندگی بخشیدن به هدیه دوم خدا رو به پایان رسانده و پرورش گل پسری به نام سام را به عهده دارم😎💪🏻