2777
2789

بله

به نام خداوندرنگین کمان🕊اگه تاپیکیو دوست نداریم مثل کنه نمونیم اونجا!اگه تو تاپیکی نظری میدم که تو مخالفشی نظر دادن مجوز ریپلای کردن به تو نمیده با استارتر بودم پس ریپلای نکن!!!حوصله بحث با آدم احمق متعصب که میخواد عقایدشو تو حلق دیگران کنه ندارم....بارون اومدو یادم داد تو زورت بیشتره🕊✌🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میشه توضیح بدید ماست برا من مضره

مرغ رو با پوست  میزارم 

شکمش رو باز میکنم یا تیکش میکنم 

بعد نمک و  فلفل و ادویه های معطر هر چه دوست داشتی رو با دارچین فراوان رو به کل مرغ ماساژ بده و با چاقو روی سینه و ران و کمر خط میندازم که موقع پخت خام نمونه 

برنج رو دندون زن آب کش میکنم 

کف قابلمه دوست داشتی روغن که ریختی کنجد بریز با زرد چوبه ویا زعفرون دم شده یه مقدار تو روغن یه لایه برنج نازک بریز و مرغ رو به شکم باز بزار رو لایه برنجی که ریختی و بعد بقیه برنج رو بریز تو یه لیوان اضافه ادویه ها که مونده از طعم دار کردن بریز ۲قاشق کافیه از مخلوط کل ادویه ها و حتما نمک هم بزن و پر لیوان آب کن و بهم بزن و به صورت گرد دورتا دور قابلمه بریز و زعفرون دم شده رو هم روی برنج بریز و زیرش رو زیاد کن تا بخار کنه ۱/۵بمونه با شعله کم تا خوب مغز مرغ بپزه وقتی دم کشید ته قابلمه رو زیر شیر آب بگیر و تو سینی برگردون خیلی طعمش خوش مزس و با سالاد و سبزی می چسبه 

نوش جان