2777
2789

موهام نصفش دکلرس به زردی میزنه میخوام شامپو بنفش بخرم تاحالا استفاده نکردم فرقی میکنه رنگ بندی داره چجوریه

نه گلی فرقی نداره تااونجایی که من می‌دونم همون بنفش برای گرفتن زردی مو

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این تاپیک خوبه 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/2263724/شامپو-رنگ-بنفش-برای-رفع-زردی-مو-تاثیر-داره

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا

کمی میخوام کاراملی اینا بشه زردیش بره یعنی نخرم نمیخوام رنگ کنم واسه یه روز میخوام

کمی میخوام کاراملی اینا بشه زردیش بره یعنی نخرم نمیخوام رنگ کنم واسه یه روز میخوام

عزیزم بهم بگو الان دقیقا موهات چجوریه اگر دکلره کردی و رنساژ بعدش نزدی خوب نیست چون حتما بعدش رنساژ میخواد تا منافذ مو بسته بشه 

شامپو بنفش اینقدر تاثیر نداره عزیزم 

فقط همون موقع که دکلره کرده شد و یه کم زردی داشت میزنن که زردیشو کم کنه و بعد رنساژ کنن 

بنظرم گلی برای اینکه بهتر باشه مغازه آرایشی بهداشتی بری و یکم موهاتو نشون بدی بگی چه رنگی میخواهی تا راهنمایی کنه ، اینجا نمیشه چون اطلاعات رنگ موهات و اینا کامل نیست 

عزیزم بهم بگو الان دقیقا موهات چجوریه اگر دکلره کردی و رنساژ بعدش نزدی خوب نیست چون حتما بعدش رنساژ ...

موهام دکلره کردم بعد رنگش بد بود دوباره یه رنگ دیگه گذاشتم اون خوب بود ولی دیگه الان رنگش رفته زرده موهام تا نصفه سیاهه میخوای یکمی شو عکسشو بفرستم

موهام دکلره کردم بعد رنگش بد بود دوباره یه رنگ دیگه گذاشتم اون خوب بود ولی دیگه الان رنگش رفته زرده ...

بنظرم گلی اگر بتونی ریشه گیری کنی خوبه ولی خیلی باید مواظب باشی دکلره خیلی حساس 

اگر بخواهی کل موهات کاراملی بشه قسمت‌های مشکی هم باید دکلره بشه و به یه پایه خاصی برسه 

فایده آنچنانی نداره عزیزم عکس چون بخوام راهنمایی کنم با صحبتی که کردی قسمتی از مو مشکی هست یکم گیج کننده میشه راهنماییم اگر بخواهی یکسان بشه باید هم پایه کنی که خب آسون نیست

رنگ شرابی دوست نداری ؟ البته خب شرابی بعدش سریع نمیره و دکوپاژ میخواد اینک بهش دقت کنی 

یه کار دیگه هم میشه کرد باتوجه به اینکه نیمی از موهات تیره هست امبره میشه فقط پیشنهاد میکنم لوازم آرایشی فروشی ها قسمت پایین موهات که روشن نشون بدی و رنگ مورد نظرتون بگی تا راهنمایی کنه 

بنظرم گلی اگر بتونی ریشه گیری کنی خوبه ولی خیلی باید مواظب باشی دکلره خیلی حساس  اگر بخواهی کل ...

این عکس امبرست