2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

🤗🤗😝والا اول میگه ابن مدل رو میخوام بعد حرفش رو پس میگیره 😐خب اگه این مدل رو دوست دا ه چرا نظر می ...

والا 🤣👌🤗

یه دلخوشی کوچولو...9/9 تولدمه، به همین مناسبت اینجا کاربری درست کردم.

چون نظر خواستی میگما خود لباس عروس بپوشی ازین کمترمسخرت میکنن

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
تازم گاوش رو بردن هندستون. بعد نه شیر داره نه پستون😌

چرا گاوش رو بردن هندوستون؟ بعد چرا یه زن کردی بستون؟ مگه نرفتن هندوستون؟ 

😂😂😂✋🏻✋🏻✋🏻واقعا منظوری نداشتم 

ببخشید اگه ناراحت کردم🌹🌹🌹

عذر میخوام

به خاطر کارای نکرده و گناه نداشته همیشه مجبور به عذر خواهی بودم🥺کاربریمو گذاشتم ببخشید که بدبختیم جلو چشمم باشه

خب بزارید برا آخرین بهتون بگم چی تو ذهنمه که هی حرف بار آدم نکنید بزنید تو ذوقش 😑

یه لباس که کوتاهه و دامن پفی داره 

و بالا تنش ساده و دور گردنیه (در ضمن تورم نیست) پارچه ی ساده ست 

آستیناشم پفه 

رنگشم سفیده 

با موهای دم اسبی ساده رنگ نشده

و یه کرم پودر و مژه مصنوعی و رژ لب 

نظرتون راجع به رنگ لباس چیه؟ عروس حرصی نمیشه؟ 

در ضمن دختر خالمه

چرا گاوش رو بردن هندوستون؟ بعد چرا یه زن کردی بستون؟ مگه نرفتن هندوستون؟  😂😂😂✋🏻✋🏻✋🏻واقعا ...

نه شوخی کردم😂😂😂نمیدونم والا شاید زنش کورده تو هندستون بوده 😂😂😂

اتل متل توتوله گاو حسن چطوره😌
خب بزارید برا آخرین بهتون بگم چی تو ذهنمه که هی حرف بار آدم نکنید بزنید تو ذوقش 😑 یه لباس که کوتاه ...

سفید نپوشی بهتره خیلیا دوست ندارن روز عروسیشون کسی جز خودشون لباس سفید بپوشه 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
نه شوخی کردم😂😂😂نمیدونم والا شاید زنش کورده تو هندستون بوده 😂😂😂

😂😂😂😂😂😂

به خاطر کارای نکرده و گناه نداشته همیشه مجبور به عذر خواهی بودم🥺کاربریمو گذاشتم ببخشید که بدبختیم جلو چشمم باشه
خب بزارید برا آخرین بهتون بگم چی تو ذهنمه که هی حرف بار آدم نکنید بزنید تو ذوقش 😑 یه لباس که کوتاه ...

برای دامن تا این درجه پفی باید از یه جور تور زیردامنی استفاده کنید که متاسفانه الان اسمش یادم نیست.

ولی شخصاً ترجیحم اینه از رنگ‌های دیگه‌ای استفاده کنم‌، مثل ابی یا سبز پاستلی

من یک آتنا_آرتمیس هستم؛ اگر شما به‌لحاظ آرکی‌تایپ شخصیتی، هِرا (تعریف هویت و احساس خوشبختی مبتنی‌بر حضور شوهر در زندگی) یا دیمیتر (تعریف هویت و احساس خوشبختی مبتنی‌بر حضور فرزند) هستید، نکوهشم نکنید‌. به من توصیه به فرزندآوری و همسرداری نکنید. ما با هم متفاوتیم! آرتمیس‌ها، مستقل، عدالت‌خواه، جسور، قاطع و جدی هستند. برای آرتمیس «در خانه‌ ماندن» و ملکه‌ی خانه بودن، یک رنج ابدی‌ست. آتناها، هدف‌مند، بابرنامه، منطقی، جاه‌طلب و مدیر هستند. برای آتنا، حاشیه و حسادت‌های زنانه خسته‌کننده‌ست.   برای مبارزه با تاریکی شمشیر نمی‌کشم؛ چراغ برمی‌افروزم. مشغول‌الذِمه‌اید اگه توی تاپیک‌های کتاب و کتاب‌خوانی منشنم نکنید.  پی‌نوشت غیرمرتبط: خانم‌ها، سالاد شیرازی رو با سس مایونز درست نمی‌کنن. سالاد شیرازی آب‌غوره داره. اینکه گوجه و خیار و پیاز رو نگینی می‌کنید، باعث نمی‌شه سالادتون شیرازی باشه. آب‌غوره می‌خواد؛ آب‌غوره.  

خفه مون كردي. اين مدلي كه الان توضيح دادي خوبه.سفيد نپوش خوب.صورتي خيلييييي كمرنگ يا نباتي بدوز خوب

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️
برای دامن تا این درجه پفی باید از یه جور تور زیردامنی استفاده کنید که متاسفانه الان اسمش یادم نیست. ...

اورگانزا؟

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️