2777
2789
عنوان

ان تی بالاونی نی سالم

285 بازدید | 17 پست

دوستان کسی بوده ان تیش بالای ۳باشه وبچه سالم باشه من اکووآنومالی ۱۸هفته انجام دادم سلفری وآمینوی کاریوتایپ دادم خوب بود 

ولی دکتربازبهم استرس میده میگه ۳درصد بچه موقعی که دنیااومدمشکلی داشته باشه اونجورکه گف خشک شدم وترسیدم آخه من الان تا موقع تولدبچه صبرکنم واسترس بکشم میمیرم تا ببینم بچه دنیااومد چطوره توروخدا راهنماییم کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه ی درصدم چیزی بود آمینو حتما نشون میداد 

پس چرا اینجور گفتن حتی من به دکترگفتم دیگه خیالم راحت گف نه ممکنه توسونو۲۵یا۳۲بچه مشکلی پیداکنه یا ۳درصدموقع تولد مشکلی داشته باشه که مامتوجه نشدیم

پس چرا اینجور گفتن حتی من به دکترگفتم دیگه خیالم راحت گف نه ممکنه توسونو۲۵یا۳۲بچه مشکلی پیداکنه یا ۳ ...

دکترت و عوض کن منم ی دکتر میرفتم اینجوری حرف میزد روانی میکرد آدم و دکترم و عوض کردم همیشه با حرفاش آرومم میکنه

شدی آرامش کل این زندگی👩‍👧
۱۱هفته و۶روز

کاش ب دکترت میگفتی حالاتکلیفم چیه؟ چکارکنم

خدایی نکرده مشکل جدی باشه خودشون نامه سقط میدن

بارداری سراسراسترسه

من حالا نگران دیابتیم ک ازاوایل بارداریم خودشونشون داده، کلی پرهیزکردم ولی بازنگرانم

لایک نکن، اعلاناتم پره🤕🥴، براعکسا تگم کنین🤩🥰

سلام عزیزم ان تی من 5.5بود خیلی اذیت شدم دوران بارداری همش بااسترس بااین همه امینو وسنو خوب بود دکترم میگفت من فقط یه مورد مثل تو داشتم وبچش مشکل داره الان وته دل منو خالی کرد ازمطب دکترتاخونه فقط اشک ریختم. شب تابخوابم همش گریه میکردم تاروز به دنیا امدن پسرم الان خداروشکرپسرم 4ماهشه مثل ماه میمونه. هرکس میبینه میگه ماشالله باهوشه اصلا به خودت استرس نده اگرسنوهات خوب بود مطمعن باش نی نی سالمه

سلام عزیزم ان تی من 5.5بود خیلی اذیت شدم دوران بارداری همش بااسترس بااین همه امینو وسنو خوب بود دکتر ...

جانان جان دکترت میگف حتی اگه آمینو واکووآنومالیت خوب باشه ممکنه بازبچت چیزیش باشه؟؟؟

جانان جان دکترت میگف حتی اگه آمینو واکووآنومالیت خوب باشه ممکنه بازبچت چیزیش باشه؟؟؟

اره دکترخودم میگفت امکانش هس ولی یه دکتردیگه رفتم تو7ماهگی به اون که گفتم گفت دلت شورنزنه من مریض اینجوری خیلی داشتم وهمگی بچه هاشون سالم بودن مهم سونوانومالی اگراون خوب باشه دیگه خیالت راحت

اره دکترخودم میگفت امکانش هس ولی یه دکتردیگه رفتم تو7ماهگی به اون که گفتم گفت دلت شورنزنه من مریض ای ...

ان بی وان اف بچت تو۱۸هفتگی توآنومالی چندبود 

من ان اف ۵.۸

ان بی ۴.۵

گفته طبیعیه ولی اکثرادیدم ان بی ۵میشه

ان اف هم تا۴

ولی به من گف خوبه نمیدونم حالا

ان بی وان اف بچت تو۱۸هفتگی توآنومالی چندبود  من ان اف ۵.۸ ان بی ۴.۵ گفته طبیعیه ولی اکثرادید ...

گلم الان خونه نیستم رفتم نگاه میکنم بهتون میگم. الان چندهفته هستین؟ اکو قلب جنین رفتین؟ 

گلم الان خونه نیستم رفتم نگاه میکنم بهتون میگم. الان چندهفته هستین؟ اکو قلب جنین رفتین؟ 

الان ۱۹هفته ام . بله اکو رفتم ۱۸هفتگی گف خوبه خداروشکر ولی ۶یا۸هفته دیگه تکرارمجدد هم اکو هم آنومالی