2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم😔

114 بازدید | 11 پست

دیروز تولد دوستم بود توی واتساپ استوری گذاشته بودن دیدم

یه لباس های خوشگلی پوشیده بودن😔خیلییی ناراحتم منم یه روزی خیلی شیک میگشتم ولی از وقتی بابام بیکار شد خیلی وضعمون بد شده

چند ساله لباس نخریدم به همین دلیل هم اصلا دلم نمیخاد جایی برم اعتماد به نفسم خیلی کم شده

هر وقت از خانواده بابام میان خونمون بهمون لباس میدن😔اونم لباسای کهنه خودشون ک دیگه نمیپوشن

بابامم خیلی از این قضیه استقبال میکنه ولی من و مامانم اصلا خوشمون نمیاد

احساس حقارت میکنم😔😔15سالمه

چیزی‌دَر‌گوش‌ِقـٰاصِدَک‌هـٰا‌گُفتِه‌اَم‌اَز‌آرِزوفَرـٰاتَر...🕊

خوب پدرت الان یعنی بی کاره؟ خیلی بد .قبول نکنید .بزرگ شدین سرکوفت میشه براتون. اونا هم شعور داشته باشن اینکار رو انجام نمیدن

لطفا اگه از مطالبم خوشت اومد یک صلوات یا فاتحه برای پدرم بفرست.ممنونم.  حرفی داشتی اینجا بهم بگو.                                 https://harfeto.timefriend.net/16684506750081

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور عزیزم دریا روزی دوبار پر و خالی میشه دنیا برا همه بالا و پایین زیاد داره توکل بر خدا انشالله ک پرروزی بشین♥

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده♡  
خوب پدرت الان یعنی بی کاره؟ خیلی بد .قبول نکنید .بزرگ شدین سرکوفت میشه براتون. اونا هم شعور داشته با ...

اره بی کاره گاهی میره داخل تاکسی تلفنی ولی چون شهرستانیم زیاد درامد نداره

منم نمیخام قبول کنم اما اونا هی میگن مگه ما غریبه ایم

هر جا هم نشستن گفتن ما واسه فلانی لباس بردیم و وسایل خریدیم😔

خیلی محترمانه جلوی چشم فامیلا لباسایی که اوردن رو بذارین تو کوچه بگین هرکی نیاز داشته باشه میاد میبره!

گیرم از اسب افتادین، از اصل که نیفتادین!عزت نفستون رو حفظ کنین.

خیلی محترمانه جلوی چشم فامیلا لباسایی که اوردن رو بذارین تو کوچه بگین هرکی نیاز داشته باشه میاد میبر ...

من ک اصلا دست نمیزنم وقتی یه همچین چیزی میشه دلم میخاد خوپمو بکشم😔😔

من ک اصلا دست نمیزنم وقتی یه همچین چیزی میشه دلم میخاد خوپمو بکشم😔😔

واقعا حس بدیه ولی اگه یه بار طوری برخورد کنین که لااقل اونا متوجه کارشون بشن خیلی بهتره تا اینکه فک کنی له شدی!

اره بی کاره گاهی میره داخل تاکسی تلفنی ولی چون شهرستانیم زیاد درامد نداره منم نمیخام قبول کنم اما ا ...

قبلا شغلش چی بود؟ اگه ماشین داره اسنپ کار کنه درآمدش خیلی بهتره. نگران نباش این دوران میگذره ولی اینکه چطوری بگذره به خودت بستگی داره میتونی درس بخونی یه کار خیلی و مناسب داشته باشی . دهن همشون بسته بشه .میتونی نا امید باشی آینده ات رو خراب کنی  دهن اونه هم باز باشه به حرف مفت زدن

لطفا اگه از مطالبم خوشت اومد یک صلوات یا فاتحه برای پدرم بفرست.ممنونم.  حرفی داشتی اینجا بهم بگو.                                 https://harfeto.timefriend.net/16684506750081
قبلا شغلش چی بود؟ اگه ماشین داره اسنپ کار کنه درآمدش خیلی بهتره. نگران نباش این دوران میگذره ولی این ...

قبلا مغازه فست فودی داشتیم

شهرستان ما اسنپ نداره اصلا

قبلا مغازه فست فودی داشتیم شهرستان ما اسنپ نداره اصلا

پس شهرتون خیلی کوچیکه . نگران نباش . شما به فکر درست باش .همه چی با همت خودت درست میشه‌ .