2777
2789

سلام بچه ها من عقد بودم و جدا شدم چند وقت پیش به علت تاخییر پریود رفتم دکتر برام ازمایش هورمون و بارداری و سنوگرافی نوشت..منم طاقت نیاوردم دیدم جواب ازمایشو دیر میدن رفتک ازمایشگاه بتام صفر بود گفت منفیه روز بعدش رفتم ازمایش اولی گرفتم بتا 9بود گفت تکرار بشه ..که همون روز پریود شدم ..رفتم دکتر بهم گفت یکم هورمون مردانت زیاد شده و تنبلی تخمدان خفیف داری و برام قرص دوفاستون داد ...گفت دوماه هر ماه ده روز بخور منم ماه اول خوردم بعد قطع کردنش پریود شدم اما شدید بود اما بعد پریودیم خیلی ترشح سفید دارم و حالت تهوع در ضمن عصبی هم شدم باید چکار کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.