2777
2789
عنوان

خانومایی که کلومینوفن مصرف کردین

138 بازدید | 16 پست

چن دوره بعد از مصرف باردار شدین

من ماه قبل اولین دورم بود،که شبی دوتا میخوردم،روزی یه دونه هم متفورمین و روزی یه دونه دگزا،که فولیکولام شد یه دونه ۲۰و یه دونه۲۲

حالا ماه گفته شبی سه تا کلومینوفن،روزی دوتا متفورمین 

🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا کسی کلومینوفن نخورده😒

عزیزم من خوردم باردار شدم همون ماه دوقلو...ولی یه قل ایست قلبی کرد متاسفانه

من زنم.... در گلوی زمین گیر کرده ام قدری حرف می خواهم و کمی آزادی!!! دوباره سیب بچین حوا من خسته ام بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند‏‎‏‎‏‎‏
من ماه دوم دارم استفاده میکنم این ماه امپول هم زد نمیدونم دیگه چی بود

انشاالله زودتر نینی بیاد تودلت😍😅

من زنم.... در گلوی زمین گیر کرده ام قدری حرف می خواهم و کمی آزادی!!! دوباره سیب بچین حوا من خسته ام بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند‏‎‏‎‏‎‏
فدای تو عزیزم انشالا 😘😘😘😘 نینی شما چن وقتشه؟دخمله یا پسر؟

پسرم امسال می‌ره اول 

خدا برات حفظش کنه😘

ممنونم مهربونم 💓 انشالله قسمت شما

من ماه دوم دارم استفاده میکنم این ماه امپول هم زد نمیدونم دیگه چی بود

من چهارماهه دارم کلومیفن و متفورمین و امپول اچ سی جی میزنمو خبری نیس ازبارداری

من خدارو توبرق چشمای آدمهایی میبینم  که ازحال خوب دیگران حال دلشون خوب میشه 
من دیگه دارم کم میارم😭

ایشالا ک دامنت سبزشه گلم منو هم دعا کنی زودتر نی نی داربشم فقط صبر و حوصله داشته باش خدا بوقتش میده

من خدارو توبرق چشمای آدمهایی میبینم  که ازحال خوب دیگران حال دلشون خوب میشه 
ایشالا ک دامنت سبزشه گلم منو هم دعا کنی زودتر نی نی داربشم فقط صبر و حوصله داشته باش خدا بوقتش میده

اللهم صلی علی محمد و ال محمد

الهی که خدا یه نینی سالم و خشگل بزاره تو دلت

🌹