2777
2789
انگار خدا خوابیده صدامو نمیشنوه. بعد 6 سال زندگی الان باید به فکر جدایی باشم

نه اینجوری نگو خدا هواسش هست یه جایی که حتی خودتم‌ندونی حتما کمکت میکنه.اگرم این اتفاقا افتاده مطمعن باش حکمتی توشه اگرم جدا شدی بازم بدون حکمتی توش بوده شاید خدا میدونه اون اقا لیاقت خوبیاتو نداره

به آینده هنوز امید دارم💜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پدرو مادرش چه جور ادمی هستن اگر اصالت داشته باشن و بهشون بگی باهاش برخورد میکنن ولی بدون وحشتناک ترین مردها مردهای تو سن ۴۰ سالگی هستن خودخواه و خودشیفته و کثافت

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
بخدا ی کارایی میکردن بهتون بگم باور نمیکنید زنه با دوست پسرش میرفت مسافرت بچه ها رو هم مینداخت سر دل ...

این زنه هم به شوهرم میگه بیا بریم مسافرت سه تایی با شوهرم.کدوم زنی این حرفا رو تحمل میکنه

بخدا ی کارایی میکردن بهتون بگم باور نمیکنید زنه با دوست پسرش میرفت مسافرت بچه ها رو هم مینداخت سر دل ...

اینجور زنها جادو و طلسم میکنن شوهراشون را و شیطان واقعا کمکشون میکنه 

پدرو مادرش چه جور ادمی هستن اگر اصالت داشته باشن و بهشون بگی باهاش برخورد میکنن ولی بدون وحشتناک تری ...

خونواده شو یبار گفتم بهشون چندسال پیش همچین چیزی شده بود.اما پشت پسرشون هستن.یبار با مادرش تلفنی حرف می‌زد شنیدم که مادره حساب و کتاب حق و حقوق منو می‌کرد که فلان چیزو نبره. حتی حاضر نبود لباسام رو ببرم

خونواده شو یبار گفتم بهشون چندسال پیش همچین چیزی شده بود.اما پشت پسرشون هستن.یبار با مادرش تلفنی حرف ...

وااای

شده مهریه تو ول کنی برو فقط این هرزه رو از زندگیت بنداز بیرون راحت شو

اینجور زنها جادو و طلسم میکنن شوهراشون را و شیطان واقعا کمکشون میکنه 

فکر میکنم اینکارو کرده. شوهرم بهش پول میده برا کارایی که براش میکنه مثلا میگه کارت ویزیت برام بزن بهش پورسانت میده و از این چیزا

وااای شده مهریه تو ول کنی برو فقط این هرزه رو از زندگیت بنداز بیرون راحت شو

مهریه م عندالاستطاعه ست. فقط میتونم حقوقش رو بگیرم.اما این همش جو رو جوری درست میکنه که من برم از خونه و ناشزه بشم چیزی بهم تعلق نگیره. برام مهم هم نیست اما وقتی کسی بهت نامردی میکنه دوست داری ادبش کنی

مهریه م عندالاستطاعه ست. فقط میتونم حقوقش رو بگیرم.اما این همش جو رو جوری درست میکنه که من برم از خو ...

بعد طلاق حسابی ادبش کن با از بین بردن ابروش 

ولی الان با چندین تا وکیل صحبت کن حتما صحبت کن چون اونا راه های زیادی بلدن که ممکنه ما مردم عامه ندونیم 

خونواده شو یبار گفتم بهشون چندسال پیش همچین چیزی شده بود.اما پشت پسرشون هستن.یبار با مادرش تلفنی حرف ...

پس هیچی 

ببین دو راه داری یا بپذیر که شوهرت درکنار یه زن  هرزه هست و کنارش زندگی کن با این تصور که بدترین روابط را باهم دارن 

یا جداشو ...

حرص خوردن برا همچین مردی اشتباه محضه و تو را فقط نابود میکنه 

نظر من اینه رهاش کن و ندید بگیرش تو به خودت عشق بده و بسیار سطح بالا زندگی کن نهایت طلاقت میده و این چیزیه که میخوای حالا حرص بخوری چی میشه اونم یا تخریبت میکنن یا نهایت طلاق 

پس چه بهتر قهرمان این داستان تو باشی بهترین را بپوش به خودت برس ابدا نزار بچه دار بشی طوری زندگی کن که انگار همسرت وجود نداره و برات مهم نباشه روابطش با اون زن 

چون اینجوری که حساسی بیشتر شوهرت فکر میکته وای  چه خبره .ابن چه  زنیه لابد یه چیزی داره که روان زنم را به هم ریخته پس ضعف نشون نده ..

ولی یادت باشه  اول که تو اجازه نده بیان و برن و تاییدشون نکن ولی اگر خودش یواشکی رفت و اومد برات مهم نباشه طوری باش که حس کنن اونها را پایین تر و بی ارزشتر از خودت میدونی 

دوم همه جوره به خودت عشق بده جز خیانت