بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
میشه علائمتونو بگید من از صبح بدن درد شدیدی دارم پاهام انگار میخوان قطع بشن همش خوابم میاد سر درد دارم ولی جایی نرفتم همش میگم نه کرونا نیست ولی خیلی نگرانم
🧡🧡🧡گروه نارنجی وزن اولیه و فعلی۷۸ شروع ۱۹فروردین هدف ۶۳
میشه علائمتونو بگید من از صبح بدن درد شدیدی دارم پاهام انگار میخوان قطع بشن همش خوابم میاد سر درد دا ...
روز اول یهوو بی حال شدم رفتم خوابیدم بدنم داغ بود دستام یخ ده دقیقه نشده بود تب لرز شدید گرفتم با سردرد وحشتتاک احساس میکردم قلبم میخواد بزنه بیرون و یه تریلی از روم رد شده ساعت دو شب شروع شد تا 6صبح از درد زیاد نفهمیدم خوابم برد یا بیهوش شدم بابا امد بالا سرم بیدار شدم دیدم خیس عرقم فورا رفتیم دکتر متخصص و درمانمو شروع کرد
روز اول یهوو بی حال شدم رفتم خوابیدم بدنم داغ بود دستام یخ ده دقیقه نشده بود تب لرز شدید گرفتم با سر ...
منم امروز همینطورم کل بدنم یهو خیس عرق میشه از بدن درد دارم میمیرم دلم میخوام همش یه گوشه بخوابم هیچی هم نخورم سر دردم دارم مسکنم میخورم تا یه ساعت خوبم تپش قلبم دارم که البته همیشه داشتم گوشمم خیلی درد میکنه ولی تب ندارم فقط دست و پاهام داغه انگار از داخل کف دست و پاهام اتیش داره ولی خب اخه هیجا نرفتم دوهفته اس
🧡🧡🧡گروه نارنجی وزن اولیه و فعلی۷۸ شروع ۱۹فروردین هدف ۶۳