2777
2789
عنوان

چجوری بگم پول رو برام واریز کن

654 بازدید | 44 پست

چند ماه پیش کسیکه قرار بود باهم ازدواج کنیم و چند ماه فقط مونده بود به عقدمون رفت با یه دختر دیگه و من ۴سال پیش بهش ۷تومن داده بودم. چند وقت بعد کات یه شماره ناشناس پیام داد یکی از مراجعین شما هستم شماره کارت بدین یه مبلغی رو بهتون بدهکارم واریز کنم گفتم خودتونو معرفی کنین معرفی نکرد و دیگه پیام نداد. باز چند شب پیش همون شماره واتساپ نصب کرد و پیام داد شماره کارت بدین منم گفتم چشم شماره میدم ولی خودتونو معرفی کنین اما معرفی نکرد. ولی من یک دقیقه بعدش شماره کارت فرستادم اما واتساپو پاک کرده بود. باز امشب واتساپ نصب کرد و نوشت از طرفتون صدقه میدم منم بلافاصله نوشتم اگه واقعا طلب دارم به این شماره کارت پول بریزین ولی دیگه سین نکرد و نیم ساعتی هم آنلاین بود و بعد واتساپو پاک کرد. شما بودین می‌گفتین به جای صدقه باشه و به خودش پیام نمیدادین؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هفت میلیون صدقه. نه از حلقومش میکشیدم بیرون

من باردارم و بارداری خیلی سختی رو دارم میگذرونم مدام دردهای جدید رو تجربه میکنم و خیلی شرایط روحی و جسمیم سخته. میشه لطفا برام از ته قلبت دعا کنی؟ 🥺

کلا میخواسته بپیچونه نذاشته جواب بدی اصلا🤣

هیچی به اندازه جاری زشت به آدم  اعتماد بنفس نمیده با خودم  عهد بستم  به هیچ عنوان داخل تاپیک های  ناراحتی و انرژی - نرم، هیچی مهم تر از آرامش ذهنِ عزیزم نیست آخه جدیدا مد شده میرید بیرون جشن تفریح مهمونی و مسافرت ، کرونارو این ور اون ور جابجا میکنید توجیه همتونم اینه که ما با رعایت پرتوکل های بهداشتی رفتیم تفریح آره جون عمتون کاش نسل انسان های بی‌شعور زودتر منقرض میشد🤣

دیگه ٧ میلیونو ک صدقه نمیدن😐

فک نکنم اون آقا باشه

خو ب شماره پیام بده اگه دِینی از من به گردنتون هست به این کارت برام واریز کنید

شایدم آقا ازدواج کرده از ترس خانمش وات حذف میکنه

خوبم اما فرشته نیستم...گناه می کنم امّا شیطان نیستم...من فقط , دختر کوچولویی هستم که در دنیایی بزرگ , تلاش می کنه کسی رو برای دوست داشتن پیدا کنه !                                                                                                                                                                           "اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم"                      #سَردارِ_مَن❤                                                                                  من به مرگی فکر میکنم که زندگی هدیه میده,من! یک حامی اهدا عضوم🌱