چند ماه پیش کسیکه قرار بود باهم ازدواج کنیم و چند ماه فقط مونده بود به عقدمون رفت با یه دختر دیگه و من ۴سال پیش بهش ۷تومن داده بودم. چند وقت بعد کات یه شماره ناشناس پیام داد یکی از مراجعین شما هستم شماره کارت بدین یه مبلغی رو بهتون بدهکارم واریز کنم گفتم خودتونو معرفی کنین معرفی نکرد و دیگه پیام نداد. باز چند شب پیش همون شماره واتساپ نصب کرد و پیام داد شماره کارت بدین منم گفتم چشم شماره میدم ولی خودتونو معرفی کنین اما معرفی نکرد. ولی من یک دقیقه بعدش شماره کارت فرستادم اما واتساپو پاک کرده بود. باز امشب واتساپ نصب کرد و نوشت از طرفتون صدقه میدم منم بلافاصله نوشتم اگه واقعا طلب دارم به این شماره کارت پول بریزین ولی دیگه سین نکرد و نیم ساعتی هم آنلاین بود و بعد واتساپو پاک کرد. شما بودین میگفتین به جای صدقه باشه و به خودش پیام نمیدادین؟
هیچی به اندازه جاری زشت به آدم اعتماد بنفس نمیده با خودمعهد بستمبه هیچعنوان داخل تاپیک های ناراحتی و انرژی - نرم، هیچی مهم تر از آرامش ذهنِ عزیزم نیست آخهجدیدا مد شده میرید بیرون جشن تفریح مهمونی و مسافرت ، کرونارو این ور اون ور جابجا میکنید توجیه همتونم اینه که ما با رعایت پرتوکل های بهداشتی رفتیم تفریح آره جون عمتون کاش نسل انسان های بیشعور زودتر منقرض میشد🤣
خو ب شماره پیام بده اگه دِینی از من به گردنتون هست به این کارت برام واریز کنید
شایدم آقا ازدواج کرده از ترس خانمش وات حذف میکنه
خوبم اما فرشته نیستم...گناه می کنم امّا شیطان نیستم...من فقط , دختر کوچولویی هستم که در دنیایی بزرگ , تلاش می کنه کسی رو برای دوست داشتن پیدا کنه ! "اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم" #سَردارِ_مَن❤ من به مرگی فکر میکنم که زندگی هدیه میده,من! یک حامی اهدا عضوم🌱