2777
2789

تا حالا خودتون  یا  اشنای دیدین  برنده بشه

نمیدونم یه سال یا ۱۰ ساله یاشاید ۶۰ سال یا... دیگ اثری از من نیس. من همراه با همه درد ها رنج ها عذاب ها  حسرت ها آرزو ها  و کمی خوشی خاک شدم اثری از من نیس همه فراموشم کردن منی ک ناخواسته دنیا اومدم ب اجبار زندگی کردم و در انتظار مرگ نشستم ی جایی دیگ زورم ب زندگی نرسید تسلیم شدم دیدم ۳۰ سالم شد غمگین تر از این

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدایی عجب تاپیک خوبی والله من ک ندیدم اینقدررررممم دوستدارم ببینم اینایی ک افق کوروش هر هفته نشون میده راسته یا دروغ

لطفابرای رفع مشکلات مامان مهربونم صلوات بفرستید دوستای مهربونم،من ب نفس های گرم شما ایمان دارم❤
بله دو نفر دیدم برنده شدن

چ  برنامه ای ؟چی بردن؟

نمیدونم یه سال یا ۱۰ ساله یاشاید ۶۰ سال یا... دیگ اثری از من نیس. من همراه با همه درد ها رنج ها عذاب ها  حسرت ها آرزو ها  و کمی خوشی خاک شدم اثری از من نیس همه فراموشم کردن منی ک ناخواسته دنیا اومدم ب اجبار زندگی کردم و در انتظار مرگ نشستم ی جایی دیگ زورم ب زندگی نرسید تسلیم شدم دیدم ۳۰ سالم شد غمگین تر از این

خدایی عجب تاپیک خوبی والله من ک ندیدم اینقدررررممم دوستدارم ببینم اینایی ک افق کوروش هر هفته نشون می ...

اخه  خیلی برام مهم  بدونم واقعا هست یانه اخه یکم مسکوک تو خانواده خودم  شوهرم .و همچنین دوستام  فامیل خودش  سوهرش  کسی نبود پس اینا ک برنده میشن کی هستن