2777
2789
عنوان

دو سه روزه نفس تنگی دارم😰

127 بازدید | 8 پست

پرولاپس دارم قلبم خیلی تند میزنه ممکن نفس تنگی بخاطر این باشه آخه قبلا هم نفس تنگی داشتم

امروز رفتم دکتر سرم داد یه کم تب داشتم

فردا میخام برم آزمایش کرونا بدم خدا کنه منفی باشه😪

درسته قبلا نفس تنگی داشتی ولی این دفعه تب هم داری مراقب باش احتمالا کروناست ولی خوب تست هم خطا داره امکان داره منفی باشه ولی مبتلا باشید بهر حال مراقبتهای لازمو انجام بده

منم    ریم حساس شده وایتکس استفادا کردنی تنگی نفس میگیدیم

ولی چندروز تنگی نفس با تپش قلب دارم ولی تب ندلشتم نمیدونم از چی بود

Saylent  قبلی🍀🍀🍀   خدایا تو با من باش❤ بگذار عالمی از من جدا گردد     چو یک دم با تو بنشینم   دل از هر غم جدا گردد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم من الان کرونا دارم و قرنطینه هستم.دکتر گفت اگر این علائم رو داشتید حتی اگر تست هم منفی باشه کرونا دارید.پس لطفاً دکتر برو و خودت رو قرنطینه کن حتی اگر جواب تست منفی باشه باز هم ناقل هستی

تستاهم به درد نخوره.پسرخاله ی من یک ماه پیش تست مخاط داد منفی شد دیگه سیتی اسکن نرفت به امید اینکه کرونا نداره در صورتی که داشت و ریه رو درگیر کرده بود و الان جوون ۲۵سالمون ۵روز زیر خاکه آدم نمی دونه کیو لعنت کنه😭

شما هم نفس تنگی دارید؟

نه عزیزم هیچ علائمی نداشتم فقط آبریزش بینی.ولی دکتر علائم رو توضیح داد و متاسفانه تب گلو درد آبریزش بینی و تنگی نفس علائم اولیه هستش.من هم در کمال ناباوری تست دادم و مثبت شد.خواهشا تست بده جدی بگیر خطرناکه مخصوصا که زمینه هم داری