2777
2789

میخوام بدونم واقعا تا حالا از اینجور راهها به حجتتون رسیدین

خوش بین باش نسبت به همه چی😍....بد به دلت راه نده☺

من یشب کلی التماس کردم ولی فردا نتیجه نگرفتم 

دعا کنید،شاید بزرگترین آرزوی شما ، کوچکترین معجزه خدا باشه ،الهی همیشه دلتون شاد باشه بدون عذاب وجدان وغم وحسرت زندگی کنین الهی مریضا شفا پیدا کنن خانومای منتظر همین روزا حاجت روا بشن کلی اتفاقای خوب براتون بیوفته 

بله 

به انرژی مثبت و دعا در حق دیگران وااقعا معتقدم🙂

وانوشه جانم کجایی🥺هر وقت دلت گرفته بود بگو برات ایه الکرسی بخونم. خیلیییی التماس دعا دارم ازتون.صلوات به نیت حاجت روایی همه :  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.                    اگه میتونی برام یه چهارقل بخون و دعا کن به سه تا آرزوم برسم❤️                  متن سوره هایی که پست میکنم رو راحت کپی کنید😆من کی باشم که بخواید ازم اجازه بگیرید🙏🏻فقط من دعا کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یبار ی مشکلی داشتم 

ک اگر اون اتفاق میفتاد جلوی چندنفر ابروم میرفت 

ی تاپیک زدم و گفتم برام صلوات بفرستن 

به طرزی معجزه آسا مشکلم حل شد و آبروم حفظ شد

عزیزان میشه برای حل مشکلم ی سوره کوثر بخونی؟😓اسمم فاطمه است.اگه خوندی بگو ک منم برات بخونم💙/ی نفر برام مزاحمت ایجاد میکنه/ میشه برام دعا کنید زندگیم به آرامش برسه 💙

پس خوبه ولی من تا حالا اینجا از این جور تاپیکها نزدم ولی تو جمع فامیل زیاد تو اینجور مراسم ها شرکت کردم نتیجه نگرفتم 

خوش بین باش نسبت به همه چی😍....بد به دلت راه نده☺