2777
2789

ان شاء الله زایمان راحتی داشته باشی...برا منم دعا کن واممون درست بشه ضامنش

گاهی فکر میکنم درست از همون لحظه ای که دستای کوچولوتو توی مانیتور دیدم با انگشتای ظریفت فهمیدم دنیا میتونه برام اندازه ی دستات باشه و معنای زندگی یعنی بودنت عشق کوچولوی من با دستای خوشگلت برا همه کسایی که آرزو دارن مامان بشن دعا کن ‌خدا یدونه مثل تو بزاره تو دلشون ‌‌‌تا معجزه ی خدا رو حس کنن❤❤تیکر تولد گل پسرمه به وقت یک سالگی🥳

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استرس چرا عزیزم هفته ی دیگه جمعه فندق تو بغلت بوش میکنی یه بوی خاصی میده ب چشماش نگاه میکنی و خودتو تو چشماش میبینی دهن کوچولوشو تکون میده و بهت میفهمونه ک گرسنه است خیلی حسای قشنگیه .انشالله قسمت همه ی منتظرا. 

برای تو دلیه منم دعا کن ک سالم باشه

و خدایی ک در این نزدیکیس❤❤
الهی ب حق این شب عزیز هر حاجتی داری برآورده ب خیر بشه ب زودی زود و دل شاد بشی ❤😘توکلت ب خدا بگو یا ...

قربونت برممم عزیزم خدا هرچی میخواهی بهت ببخشه گلم برات صلوات فرستادم مرسی مهربون ک اینجور از ته دل پاکت برام دعا کردی😍😍❤❤چی بگم بخدا چندساله مشکل دارم هیچکس نیست گره از کارم باز کنه دیگه حدیدا از غصه قلبم دردگرفته تو این سن😔😔

میشه واسه حاجت دلم دعا کنی؟اگه دعام ♥️♥️
واست صلوات فرستادم  ان شاالله خانم فاطمه زهرا همراهت باشه عزیزم 😍😘❤واس منم دعا کن بارداری را ...

الهی آمین به حق این شبای عزیز 

منم خیلی دعاکن کسی رو ندارم 😘

قربونت برممم عزیزم خدا هرچی میخواهی بهت ببخشه گلم برات صلوات فرستادم مرسی مهربون ک اینجور از ته دل پ ...

عزیزدلم ممنونم ازت 

الهی دل شاد بشی عزیزم 

خب ببین آجی هر مشکلی یه راه حلی داره چرا خودتو اذیت میکنی بجای غصه خوردن دنبال راه حلش باش 

گاهی اوقات راه حل یه مشکل پاک کردن اونه 

امیدوارم ب زودی مشکلت حل بشه

استرس چرا عزیزم هفته ی دیگه جمعه فندق تو بغلت بوش میکنی یه بوی خاصی میده ب چشماش نگاه میکنی و خودتو ...

مرسی عزیزم از انرژی خوبت الهی که بهترینها برات اتفاق بیفته😘