2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دختر من پنج و نیم سالشه

بردمش متخصص طب سنتی گفت حرارت معده اش زیاده و این جلوی اشتهاشو میگیره

عاشق بستنی و هندونه و کلا چیزای خنکه دخترم ولی به غذا بی میله

حالا با داروهاش بهتر شده یه کم

قدش بلنده و وحشتناک پر جنب و جوش

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟
دختر من پنج و نیم سالشه بردمش متخصص طب سنتی گفت حرارت معده اش زیاده و این جلوی اشتهاشو میگیره عاشق ...

قد و وزن دخترتون چنده 

به پیج سیسمونی و اکسسوری اتاق کودک و عروسک های پارچه ای و دستساز من سر بزنید@pitkeleh
من به پسرم زینک و ویتامین دادم خوب شد قدش

دکتر به دخترم سیپروهپارین داد ، چند روز بهش دادم خیلی عصبی و بی قرار شده بود دیگه ندادم

به پیج سیسمونی و اکسسوری اتاق کودک و عروسک های پارچه ای و دستساز من سر بزنید@pitkeleh

منم پسرم 3 سال و نیمشه قد 102 وزن 15.300

لاغره. کم غذاست اما بد غذا نیست خداروشکر. میوه خیلی دوست داره. آزمایش بردم مشکلی نداشت خداروشکر. زینک و ویتامین دی میدم یکممم بهتره

خداوندا ! اگر جایی دلی بی تاب دلدار است نمیدانم چطور...! اما خودت پادرمیانی کن...

دختر من پنج و نیم سالشه بردمش متخصص طب سنتی گفت حرارت معده اش زیاده و این جلوی اشتهاشو میگیره عاشق ...

چه جالب مثل پسر من عاشق بستنی لواشک مخصوصا هندونه ماست ولی به غذاهی دیگه بی میله