2777
2789
عنوان

میترسم تا روز کنکور نرسم بخونم؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 354 بازدید | 24 پست

چرا استرس الکی به خودتون وارد میکنین؟

شما با یک برنامه مناسب حداقل 3 تا 4 بار میتونین کل مباحث رو بخونین

اگه نیاز به برنامه ریزی یا مشاوره دارین درخواست بدین

پاسخگوی سوالات شما در رابطه با کنکور و انتخاب رشته تجربی هستم☺️                                                                                 فعالیت جدید و مشاور جدید از تیرماه ۱۴۰۴🌱.                                          

شما زیاد تست میزدین؟ چنددرصد از سوالات زیست کنکورو جواب دادین؟  ازتجربه تون میگین برام

نه زیاد 

والا فک کنم ۵۰ درصد 

در مورد چی شما ریزش کن چشم من میگم 

You and I drink the poison from the same vine

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه زیاد  والا فک کنم ۵۰ درصد  در مورد چی شما ریزش کن چشم من میگم

خوبه 50درصد عالیه

مثلا اینکه سوالات زیست اسون بودن یا خیر؟

سوالات خیلی تستی وسخت بودبودن یا خیر؟

میرسی بابا من از آذر شروع کردم،بعدش کنکور قرار بر تموم کردن نیست شما به80درصد مباحث تسلط صد درصد داشته باشی خیلی بهتر ازاینکه به 100درصد مطااب تسلط80درصد داشته باشی

از درون آشفته و ظاهر چو کوهی استوار💔
با این فکرا خودتو عقب ننداز چرا نشه؟ تا 5 دورم راه داری

اخه میدونین

میترسم تا امسال که قراره برم یازدهم،همه چی یادم بره

هرتستی هم ک میزنم ده تا نکته ی جدید داره که باید حفظ کنم اوناروهم

بله نیاز دارم شما مشاورین؟

بله

بنده مشاور کنکورم و به صورت تضمینی مشاوره میدم

یعنی اگر بعد از یک ماه مشاوره از روند کارم راضی نبودین هزینه رو برمیگردونم

پاسخگوی سوالات شما در رابطه با کنکور و انتخاب رشته تجربی هستم☺️                                                                                 فعالیت جدید و مشاور جدید از تیرماه ۱۴۰۴🌱.