2777
2789
عنوان

لک بینی هفته نهم

2206 بازدید | 19 پست

سلام خانما من هفته نهم بارداری هستم امروز نه درد داشتم نه چیزی ظهر یه قطره خون اومد بعدش یه کوچلو لخته بود خیلی نگران شدم رفتم بیمارستان سونو کرد گفت همه چی نرماله ضربان قلبش نرماله 

بعد گفتم این لک از چی میتونه باشه گفت اوایل بارداری طبیعی هست شیاف استفاده کن 

الان هم گه گاهی لک قهوی ای میاد میترسم یعنی واقعا طبیعی هست  کسی تجربه ای داره؟؟

خداجون مرسی بابت این هدیه ای که بعد ۶ سال  بهم دادی خودت نگه دارش باش 😘😘😘😘😘پسر کوچولوم بی صبرانه منتظرتم❤❤❤❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من هفته ۲۳داشتم  اصلا دلیلی هم براش پیدا نشد

واقعا ادم ترس وجودشو میگیره من تا  سونو ان تی چجور تحمل کنم کاش یه چیز بود آدم هر دیقه میدید 

دکترا هم جواب درست و حسابی نمیدن

خداجون مرسی بابت این هدیه ای که بعد ۶ سال  بهم دادی خودت نگه دارش باش 😘😘😘😘😘پسر کوچولوم بی صبرانه منتظرتم❤❤❤❤
واقعا ادم ترس وجودشو میگیره من تا  سونو ان تی چجور تحمل کنم کاش یه چیز بود آدم هر دیقه میدید&nb ...

تو فقط استراحت کن 

اینجوری بهتزه

ترانه تنهایی هام تو…#شادمهر ♠️♥️♣️♦️               ‌                    

تو تاپیک های قبلی دکتر رو نوشته بودی میخواستم ببینم میری دکتر موسی پور؟

نه من نرفتم میخواستم تو پاییز برم که خود به خود باردار شدم الان هم میرم دکتر  فریبا ظفربخش

آره عزیزم طبیعیه منم اونجور بودم از اول بارداری تا تقریبا هفته 10 اینا

واقعا یعنی جای نگرانی نیس   😔😔

خداروشکر دکتر موسی پور دکتر منم هس بخاطر اون پرسیدم

خیلی ممنون عزیزم قسمت من نشد برم

برا من ک دکترم گف طبیعیه بازم دسترسی داشتی از دکترت بپرس

میگن طبیعی از شیاف استفاده کن  فعالیتت کم باشه  دیروز مطب دکترم بودم اونم تو مطب سونو کرده بود گفت همه چی خوبه