2777
2789
عنوان

شوهرموبلاک کردم...نگین کارت زشت بود اینجوری بوده اونجوری بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 318 بازدید | 31 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین بار اول جلوش وایمیستادی جدی الان اینجوری نمیشد فکر نکنم دیگه درست بشه 

اونجااحمق بودم.

چن بارم ک رفت دعوا میکردم.چن بار بازبون خوب حرف زدم فایده نداشت.راهنماییم کنید.میخام ازیه طریقی ب این زنه برسونم.

حق داری من بودم دیوونه میشدم

تاپیک قبلیمم بخونی متوجه میشی چی میکشم.شوهرمم خیلی دوسم داره.ولی ریده دیگه با این مادرش.

میخام بهش پیام بدم ازمنو تو تموم شده توانتخابتو کردی.

خدا ازمادرخوش گذرونت بپرسه ک باعث بانی تموم این مشکلاتمه.

تاپیک قبلیمم بخونی متوجه میشی چی میکشم.شوهرمم خیلی دوسم داره.ولی ریده دیگه با این مادرش. میخام بهش ...

ولش کن ادامه نده نزار بین شما اختلاف بیوفته مادرش از اونور خر کیف بشه

پسرام دنیام💖

درست میگی ولی خب چ میشه کرد  فقط واگذارش کن ب خدا

خدا جواب منونمیده.بخدا مث الاغ دارم کارمیکنه.دلم میخاو زندگی ازاین بهتربشه مامانش باعث شد این بچه اش پیشرفت نکنه.نزاشت پس انداز بکنه.خدایا خودت شاهدی...

خدا هر چی مادر شوهر بده از رو زمین برداره که ما عروسا یکم نفس راحت بکشیم.من الان چند روزه از دست حرفای مادر شوهرم پر از بغض و ناراحتیم .همش میگم خدا کنه اونم یه روز دلش به اندازه ی من بشکنه.

چند روزه انقدر عصبیم که حتی دیگه درست وحسابی حوصله ی بچه ی دو ساله ی خودمم ندارم چه برسه به شوهر و بقیه.همش به خاطر حرفا و بی احترامی های مادر شوهرمه .حلالش نمیکنم هیچوقت سپردمش به عدالت خدا

چند روزه انقدر عصبیم که حتی دیگه درست وحسابی حوصله ی بچه ی دو ساله ی خودمم ندارم چه برسه به شوهر و ب ...

خدانگذره...خیلی بی احترامی میکنه.شوهرمو راننده شخصیش داره.زندگیمو مختل داره.

خدانگذره...خیلی بی احترامی میکنه.شوهرمو راننده شخصیش داره.زندگیمو مختل داره.

ببین من حامله بودم .جاریم هم حامله بود من ماه های اول اون ماه های آخر.من بیچاره با تاکسی میرفتم دکتر.اما اونو باید شوهر من یا برادر شوهرای دیگم میرسوندن.یا بار اعتراض کردم که من تو این گرما با تاکسی رفتم و اومدم تازه قبلش دوتا سقط هم داشتم بعد میگه تو پسرم پر  میکنی که برا ما کاری نکنه.منم گفتم این تو این پسرت .خدا کنه همیشه انقدر خوب باشید