2777
2789
عنوان

یه سوال در مورد بیماری کرونا

133 بازدید | 21 پست

دوستان سلام

میخواستم بپرسم اگه کسی علایمی مثل تب و کمی سرفه خشک و بدن درد (علائم قطعی کرونا) داشته باشه و بعد از دو سه روز بهتر بشه، امکان داره بعد بهتر شدنش دوباره عود کنه این بیماری؟

دیدی آن را که تو خواندی به جهان یارترین.... سینه را ساختی از عشقش سرشارترین ..... آن که میگفت منم بهر تو غمخوارترین .... چه دل آزار ترین شد چه دل آزار ترین...💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله

چطور؟ از علائم ویروس جدیده؟

یعنی بعد دو سه روز که بهتر شدی مجددا حالت بد میشه؟

دیدی آن را که تو خواندی به جهان یارترین.... سینه را ساختی از عشقش سرشارترین ..... آن که میگفت منم بهر تو غمخوارترین .... چه دل آزار ترین شد چه دل آزار ترین...💔
تا جایی که من یادم میاد ویروس کرونا nRNA داشت و نمیتونه مگه اینکه موضعی خوب شدی چن وقته مشکل نداری ...

عزیزم خواهرم بعد سه روز تب و کمی سرفه خشک و بدن درد انگار رو به بهبوده اما از یکی از فامیلا شنیدیم امکان داره طی یکی دو روز اینده وخیم بشه حالش

تا جایی که من یادم میاد ویروس کرونا nRNA داشت و نمیتونه مگه اینکه موضعی خوب شدی چن وقته مشکل نداری ...

موضعی خوب شدن یعنی چی؟ یعنی فقط یکی از علائم رفع بشه؟

ممنون گلم ببخشید انقدر سوال میپرسم

عزیزم خواهرم بعد سه روز تب و کمی سرفه خشک و بدن درد انگار رو به بهبوده اما از یکی از فامیلا شنیدیم ا ...

هنوز تب داره؟ دارومصرف میکنه؟

خدایاشکرت بخاطرهمه نعمتهای که میبینم ونمیبینم  خداجونم عزیزای دلم سالم نگهدار  
عزیزم خواهرم بعد سه روز تب و کمی سرفه خشک و بدن درد انگار رو به بهبوده اما از یکی از فامیلا شنیدیم ا ...

اگه رو به بهبوده هنوز خوب نشده

و تابع غلظت کرونا تو یه حدی باعث افزایش شدید لنفوسیت میشه

ممکنه موضعی باشه و حالش بدتر شه

نمیشه تشخیص داد

من که روز به روز بدتر میشدم . اوج از روز 6 به بعد بود تا روز ،9.

جدی ؟

از روز اول سرفه داشتی؟

خواهر من میگه انگار یه چیزی مثل قلوه سنگ تو قفسه سینش گیر کرده😔

موضعی خوب شدن یعنی چی؟ یعنی فقط یکی از علائم رفع بشه؟ ممنون گلم ببخشید انقدر سوال میپرسم

یعنی در بازه ای کوچک از زمانی به دلیل شوک تغییری ایجاد شه

مثلا در یه بازه کوتاه لنفوسیتاش زیاد شن حالش بهتر شه

بعد با کمبود شدید لنفوسیت رو به رو شه و وخیم تره بشه وضعش