سلام خانومای گل عیدتون مبارک
دیشب داشتم با همسرم صحبت میکردم میگفت که خانوما فکر میکنن اگه خونه داری و اشپزی رو کامل انجام بدن بی نقصن و وظیفه زنونگی رو کامل اجرا کردن.در صورتی که ۷۰درصد زندگی و اسیر کردن مرد،برمیگیرده به شیوه (س ک س )و عشوه اومدن و لوند بودن زن
خواستم با این تاپیک بهم کمک کنیم و تجربیات شخصیمون رو در اختیار بقیه قرار بدیم..
من خودم به شخصه یکروز درمیان حمام میکنم و از بادی اسپلش و مام رول حتما استفاده میکنم موهام بخاطر اینکه پسرم دائم موهامو میکشه ،همیشه دم اسبی میبندم و میبافم جلوی موهامم سشوار میکشم.لباسامم رنگ و رو رفته و نامرتب نیست...میخوام بگم ک ب ظاهرم علاوه بر ظاهر خونه اهمیت میدم و همیشه بوی خوب میدم جوری ک شوهرم تاحالا بوی عرق منو استشمام نکرده.یکساله ک زایمان کردم و طبیعتا شکم و اضافه وزن دارم.و چون شرایط باشگاه رفتن ندارم خودم دارم تو خونه ورزش میکنم و حلقه میزنم ۲۰ دقیقه
شوهرم دیشب یه گریز یه این نکته زد ک از اضاقه وزن و موهای زائد من دلخوره.اضافه وزنو ک دارم ورزش میکنم و رژیم میگیرم و هنوز زیر شکم دارم اما دارم وزن کم میکنم کم گم
موهای زائد بخاطر اینک تیرویید کم کار دارم نمیتونم لیزر کنم.اپیلاسیون میرقتم دوسالی.که باید میذاشتم کامل پرمیشد بعد میرفتم ووسه دوره بعدی.ک دیدم شوهرم اذیته دیگ نرفتم و سعس کردم با پودر موبر اصلاح بکنم
ک خب اونم باید یکم موها بیاد بعد دوبارا انحام بدم.به ژیلت و تیغ هم حساسیت دارم ولی ساق پامو ژیلت میزنم چون شوهرم ب مو خیلی حساسه بقیه بدنمم همون هفته ای ی بار یا دو هفته ی بار با پودر اصلاح میکنم
شوهرم تقریبا سرد مزاجه و وقتی من شکایت میکردم میگفت خودتو ببین وقتی مو داری یا شکم داری من چ جوری میلم ب تو بره