2777
2789
عنوان

اموزش دلبری برای خانومها

1825 بازدید | 92 پست

سلام خانومای گل عیدتون مبارک

دیشب داشتم با همسرم صحبت میکردم میگفت که خانوما فکر میکنن اگه خونه داری و اشپزی رو کامل انجام بدن بی نقصن و وظیفه زنونگی رو کامل اجرا کردن.در صورتی که ۷۰درصد زندگی و اسیر کردن مرد،برمیگیرده به شیوه (س ک س )و عشوه اومدن و لوند بودن زن

خواستم با این تاپیک بهم کمک کنیم و تجربیات شخصیمون رو در اختیار بقیه قرار بدیم..

من خودم به شخصه یکروز درمیان حمام میکنم و از بادی اسپلش و مام رول حتما استفاده میکنم موهام بخاطر اینکه پسرم دائم موهامو میکشه ،همیشه دم اسبی میبندم و میبافم جلوی موهامم سشوار میکشم.لباسامم رنگ و رو رفته و نامرتب نیست...میخوام بگم ک ب ظاهرم علاوه بر ظاهر خونه اهمیت میدم و همیشه بوی خوب میدم جوری ک شوهرم تاحالا بوی عرق منو استشمام نکرده.یکساله ک زایمان کردم و طبیعتا شکم و اضافه وزن دارم.و چون شرایط باشگاه رفتن ندارم خودم دارم تو خونه ورزش میکنم و حلقه میزنم ۲۰ دقیقه

شوهرم دیشب یه گریز یه این نکته زد ک از اضاقه وزن و موهای زائد من دلخوره.اضافه وزنو ک دارم ورزش میکنم و رژیم میگیرم و هنوز زیر شکم دارم اما دارم وزن کم میکنم کم گم

موهای زائد بخاطر اینک تیرویید کم کار دارم نمیتونم لیزر کنم.اپیلاسیون میرقتم دوسالی.که باید میذاشتم کامل پرمیشد بعد میرفتم ووسه دوره بعدی.ک دیدم شوهرم اذیته دیگ نرفتم و سعس کردم با پودر موبر اصلاح بکنم

ک خب اونم باید یکم موها بیاد بعد دوبارا انحام بدم.به ژیلت و تیغ هم حساسیت دارم ولی ساق پامو ژیلت میزنم چون شوهرم ب مو خیلی حساسه بقیه بدنمم همون هفته ای ی بار یا دو هفته ی بار با پودر اصلاح میکنم

شوهرم تقریبا سرد مزاجه و وقتی من شکایت میکردم میگفت خودتو ببین وقتی مو داری یا شکم داری من چ جوری میلم ب تو بره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای چقد سخت🤕با این شوهرا آدم نمیتونه خودش باشه راحت😂

پس اینطور باید خودشم دست و پاشو بزنه😶

👩‍👧‍👧💞I'm tork*🙋🏻‍♀️... Mom of twins*  ✨ی دختر لجباز 🤪عاشق رقص💃و آواز🎧(همه جا آهنگ حموم،مسافرت،موقع خواب و..🫡🥴😁) عکاسی هم میکنم عاشق عکس گرفتنم😍📷 عاشق مرغ🍗پیتزا🍕 و همه چی🤣عاشق خرمالو و خوراکی های شیرین،شیرموز هم خیلی دوس😋وای نگم از بادوم زمینی🥹 شماهم مث من وقتی از ی چیزی خوشتون میاد دوسه بار شات میگیرین(حتی آهنگی رو که دوس دارم دوسه بار دانلود میکنم )یا من دیوونم؟!😶‍🌫️🤔 تتل🖤شادمهر🤍شایع ٫:چرا قشنگ زدن به ریشه چرا حال من خوش نی اوضاع قشنگ ترم که میشه هرکاری کنی دیگ این بدن،بدن نمیشه💔tatal  ای کاش حقم از تموم زندگی تنها تو باشی من عاشق تنهاییم ,تنها بشم, اما تو باشی ٫؛🤍🖇️ Shadmehr عطر خوب بزن،خوشتیپ بچرخ ؛بالاخره پستچی به در میزنه ی روز بده خبر خوب✨ shayea    من خیلی خیلی سادم با احساسات من بازی نکنید لفطا🥹😕💔اگه جایی باهاتون دعوا کردم متاسف حتما از جای دیگ اعصابم خورده وگرنه اهل دعوا نیستم🙌ولی اگه واقعا باهاتون دعوا کردم و ناراحتم کردین از چشمم میفتین 🤗 و اگه تاپیک دیگ  باهاتون حرف زدم بدونید یادم نمیمونه که دعوا کردم🤣 ۱گ خوابتون نمیبره یعنی تو خواب یِ نفر دیگه اید!  ۲هرچی آیکیو بیشتری داشته باشین بیشتر خواب میبینین!۳آخرین کسی ک بهش فک کردین دلیل خوشحالی یا ناراحتیتونه! #دختری_که_هیچکس_دوستش_ندارد♥ لایک دوس دارم منو هرجا دیدین بلایکین😁

هیچ خوشم نیومد مگه عروسکی شکم داری مو داری یعنی چه خودش برد پیته مگه          برای  زندگی مشترک این حرفا قابل هضم نیست برام  زن و شوهر باید عیب همو بپوشونن قدر داشته هاشونو بدونن 

اگه جوابتو ندادم به این نتیجه رسیدم که در برابر فهمیدن مقاومی  😑

اسی چه بی تربیته شوهرت

این همه ایراد ازت گرفته

عایا خودش هیکلش خوبه

ایا بدنش بدون موه

ایا همیشه حموم میره و تر و تمیزه

عایا اونم لباس های تمیز و مرتب میپوشه 

( میشه برا سلامتی فندوقم صلوات بفرستی) نی نی خوشگلم مامان جان تو بهترین سوپرایز زندگیم بودی وقتی تو اوج نا امیدی وارد زندگیم شدی نفس مامان انشالله سالم و سلامت ب دنیا بیایی اینو بدون مامانی خیلی دوستت داره 

ی چی بگم 

خیلی حرص میخورم ک خانما همیشههه باید مرتب و تمیز و بدون حتی ی تار مو و ی کم چربی زیر شکم باشن تا ی مرد بدردنخور( اسی منظورم با همسر شما نیست کلی میگم) خوشش بیاد و خدای نکرده طبق سلیقش نباشه

There is GOD💚💚💚   ..                                               

من توی رابطه خیلی خیلی خجالتیم ..خیییلی سعی میکنم که اکتیو باشم اما واقعا نمیدونم باید چیکار کنم.همسرمو توی بوسه همراهی میکنم و گاهی خودم واسه رابطه اورال پیشقدم میشم.اما حس میکنم برای شوهرم کافی نیست و انتظار بیشتر اکتیو بودن از من دارع.خیلی سعی میکنم که صدا های جن*سی داشته باشم اما یا گاهی بخاطر اینک صدام بالا نره یا پسرم بیدار نشه بیشتر سکوت میکنم میدونم این خودش ی ایراده گاهی میخوام رفعش بکنم بعد اونوقت تمرکزم میره رو اینک اوکی بشم یا صدا داشته یاشم دیگ خودم لذت نمیبرم و حس میکنم اینحوری انگار دارم فیلم بازی میکنم.لطفا هرکی بیاد یگه چطور میشه شوهر رو توی مشتت بگیری و به قول معروف لوند باشی و شوهرت عاشقت باشه و نتونه کسیو جایگزین تو بکنه

جدیدا هم دارم ب پوستم میرسم و سعس میکنم روتین روزانه پوست رو انجام بدم و طبعا پوستمم بهتر شده

قرار نیست که همه جوره بی نقص باشیم که میل داشته باشن و دوستمون داشته باشن

مگه خودشون بی نقصن و دائم تمیزن

البته من همه این چیزایی که گفتی رو خیلی ساله انجام میدم و عادیه

ولی اون قسمت چاقی رو درک نکردم والا

بالاخره بعد زایمان این چیزا هست دیگه و با میل خودت که نبودع

"دوستت دارم”، آن هم خیلی زیاد، اما فکر رفتن که به سرت زد حتی اگر پشیمان هم شدی، برو! دوستت دارم، آن هم خیلی زیاد، اما اگر دلت با دیدن دیگری لرزید، رها کن مرا. دوستت دارم، آن هم بسیار زیاد، اما سال‌هاست که فهمیده‌ام، کسی که به رفتن فکر میکند، از کسی که میرود بی‌رحم‌تر است …دوستت دارم اما اینبار اگه رفتی، برای همیشه برو... یه دردایی واسه سن و سالی که داشتم خیلی بزرگ بود... ولی با همون دردها بزرگ شدم و حلشون کردم! 
وای چقد سخت🤕با این شوهرا آدم نمیتونه خودش باشه راحت😂 پس اینطور باید خودشم دست و پاشو بزنه😶

دقیقا 

من فک کنم نباید تا اخر عمرم ازدواج کنم چون نمیتونم همیشه مرتب باشم 

There is GOD💚💚💚   ..                                               
من توی رابطه خیلی خیلی خجالتیم ..خیییلی سعی میکنم که اکتیو باشم اما واقعا نمیدونم باید چیکار کنم.همس ...

خودت پیش قدم شو 

مردا اینجوری دوس دارن

👩‍👧‍👧💞I'm tork*🙋🏻‍♀️... Mom of twins*  ✨ی دختر لجباز 🤪عاشق رقص💃و آواز🎧(همه جا آهنگ حموم،مسافرت،موقع خواب و..🫡🥴😁) عکاسی هم میکنم عاشق عکس گرفتنم😍📷 عاشق مرغ🍗پیتزا🍕 و همه چی🤣عاشق خرمالو و خوراکی های شیرین،شیرموز هم خیلی دوس😋وای نگم از بادوم زمینی🥹 شماهم مث من وقتی از ی چیزی خوشتون میاد دوسه بار شات میگیرین(حتی آهنگی رو که دوس دارم دوسه بار دانلود میکنم )یا من دیوونم؟!😶‍🌫️🤔 تتل🖤شادمهر🤍شایع ٫:چرا قشنگ زدن به ریشه چرا حال من خوش نی اوضاع قشنگ ترم که میشه هرکاری کنی دیگ این بدن،بدن نمیشه💔tatal  ای کاش حقم از تموم زندگی تنها تو باشی من عاشق تنهاییم ,تنها بشم, اما تو باشی ٫؛🤍🖇️ Shadmehr عطر خوب بزن،خوشتیپ بچرخ ؛بالاخره پستچی به در میزنه ی روز بده خبر خوب✨ shayea    من خیلی خیلی سادم با احساسات من بازی نکنید لفطا🥹😕💔اگه جایی باهاتون دعوا کردم متاسف حتما از جای دیگ اعصابم خورده وگرنه اهل دعوا نیستم🙌ولی اگه واقعا باهاتون دعوا کردم و ناراحتم کردین از چشمم میفتین 🤗 و اگه تاپیک دیگ  باهاتون حرف زدم بدونید یادم نمیمونه که دعوا کردم🤣 ۱گ خوابتون نمیبره یعنی تو خواب یِ نفر دیگه اید!  ۲هرچی آیکیو بیشتری داشته باشین بیشتر خواب میبینین!۳آخرین کسی ک بهش فک کردین دلیل خوشحالی یا ناراحتیتونه! #دختری_که_هیچکس_دوستش_ندارد♥ لایک دوس دارم منو هرجا دیدین بلایکین😁