2777
2789
عنوان

استرس نتایج کنکور

| مشاهده متن کامل بحث + 1862 بازدید | 43 پست
شرمنده هیچکس نمیشی نه نظر خانواده برات مهم باشه نه هیچ کس دیگه ای  جواب کنکور که اومد پا میذا ...

وایییی دقیقا خانواده منم همش میگن برو فرهنگیان ولی من نمیخوام برم نمیخوام معلم بشم همش استرس اینم دارم من میخوام خبرنگار بشم ولی همش میگن فرهنگی میخوام برم یجایی خودم تنها انتخاب رشته کنم باورت میشه الان  یه هفته است سردرد دارم دارم دیونه میشم مریض نشم خیلیه

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تخمین ۹۹ و ۹۸ اصلا نا امیدم کرده من حدودی یادمه درصد هامو واسه همین حدودی میزنم اصلا یچیز بد میاد ول ...

خب چند هزار میاد؟ با کلید سنجش چک کردی درصداتو؟ جون سوالات دامدار زیاد داشت ممکنه از اون درصدایی که حدس میزنی خیلی پایین ترزده باشی

چه رشته ای دوست داری قبول شی اسی

من دوست دارم صدا و سیما قبول بشم خبرنگاری🥺🥺🥺

ولی خانوادم همش دارن میگن فرهنگیان نمیخوام😢

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

وایییی دقیقا خانواده منم همش میگن برو فرهنگیان ولی من نمیخوام برم نمیخوام معلم بشم همش استرس اینم دا ...

من سه سال با این تفکر جنگیدم

همه چیز تغییر کرده نوجوون ها هم تغییر کردن

ببین اگر بری خبرنگاری میتونی موفق بشی یا نه

اگر کاری نبود خودت میتونی تلاش کنی یا نه

اگر اره برو سراغش

وایییی دقیقا خانواده منم همش میگن برو فرهنگیان ولی من نمیخوام برم نمیخوام معلم بشم همش استرس اینم دا ...

من فرهنگیان میخام میگم برا این آزمون عملی تربیت بدنی حتما باید ۶۵ تومن که گفته از دهم پرداخت کنیم؟ خب چرا نمیزارن اول نتایج بیاد😫🤨شاید یکی اصلا قبول نشه . من اولش ثبت نام نکردم

خب چند هزار میاد؟ با کلید سنجش چک کردی درصداتو؟ جون سوالات دامدار زیاد داشت ممکنه از اون درصدایی که ...

استرس ندههه😢😢😢 ۳۰۰۰ منطقه یک میاد برام نه چک نکردم چون یادم نیست چیزدم

من سه سال با این تفکر جنگیدم همه چیز تغییر کرده نوجوون ها هم تغییر کردن ببین اگر بری خبرنگاری میتو ...

من دوست دارم پیشرفت کنم دوست دارم دنبال چیز جدید باشم دلم نمیخواد سی سال یکار کنم همش این چیزا را دوست ندارم حتی میگم من حقوق دانشجویی فرهنگیان میرم داروخونه کار میکنم با اینکه صدا سیماهم حقوق میدن

هیچ وقت استرس کنکور نداشتم 

روز کنکورمم خوابیدم تجربی 

و الان از خیلی از دوستام که خودشونو کشتن موفق ترم 

دختره یادمه با معدل بالا چقققققد میخوند 

هنوز پشت کنکوره 

خلاصه ک کنکور فقط ی گزینس

هی تویی که داری اینو میخونی خدا دلتو بخندونه ؛ )) 🍭🍓🪄
من فرهنگیان میخام میگم برا این آزمون عملی تربیت بدنی حتما باید ۶۵ تومن که گفته از دهم پرداخت کنیم؟ خ ...

اره باید پرداخت کنی..انشالله قبول بشی🥺💖 دعام کن

انشاالله که هر چی به صلاحته قبول شی

شماهم کنکوری گلم؟

فدات شم دعاک کن💛💞

من دوست دارم پیشرفت کنم دوست دارم دنبال چیز جدید باشم دلم نمیخواد سی سال یکار کنم همش این چیزا را دو ...

من چون انسانی نبودم اطلاعات کاملی ندارم

تصمیم با خودت هست 

به چند سال دیگه هم فکر کن 

استرس ندههه😢😢😢 ۳۰۰۰ منطقه یک میاد برام نه چک نکردم چون یادم نیست چیزدم

خودم فکر میکردم بیشتر زدم  چند تاشو همون روز اول چک کردم کلی سوال غلط داشتم😅😥😒خیلی دامدار داشت مخصوصا دینی که همه گفتن آسون بود.۳۰۰۰ که خیلی خوبه من دعا میکنم  زیر ۵۰۰۰ بشم که فک کنم نمیشم😫😭منم رشتم انسانی