سلااام،خوبین؟من همونیم ک شنبه ای ابروهامو فیبروز کرده بودم،خداروشکر رنگشون ریخت و کم رنگ تر شدن،ولی همونجوری کلفت موندن😭💔اول ابروهامو خیلی برده بالا،میخاستم بپرسم تجربه ای دارین راجع به زودتر پاک شدنش؟با مداد محو هم ضایع میشن نمیتونم محوشون کنم خیلی چهره ام مصنوعی شده،تو رو خدا اگه راهی دارین ک در عرض یکی دوماه پاک بشن بگین بهممم😭😓
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
منم انجام دادم لعنتی از ابروی خودم بالا تر زده بود همش مجبور بودم ابروهای نازنینمُ از زیر بِکَنم بریزم دور ک فرم ابرو مشخص بشه الان بعد ۱ سال ۸ ماه تازه کمرنگ شده و ابروهای خودمو گذاشتم درکل برای منم تجربه ی خوبی نبود
یک روز این را خواهی فهمید ک هیچکس تو را به خاطر خودت دوست ندارد....😏
کجا میزنین شما من دلم میخواد پیش مریم حمزه ای بزنم ولی فعلا نمیتونم چون یکم تتو از قبل داره اونام اص ...
منم پیش مریم حمزه ای زدم عزیزم سالن سعادت اباد پیش الناز کریمی البته همشون خیلی خوبنا اما سلیقه ای الان تو سایتشون یه فرم داره اونو پر کنید ، هم مشاوره رایگان میگیرید ، هم تخفیف میگیرید ، هم تو قرعهکشیهای ماهیانه ۳۰ میلیون تومان برای ۳ نفر شرکت میکنید https://maryamhamzei.com/ فرم ثبت نامش تو همه صفحاتش هست
من از نردیک هم کارای پیگمنتر های سالن مریم حمزه ای رو دیدم هم تهران پارس هم غرب بسیار ظریف و طبیعی پخش رنگ ندارن قرمزم اصلا نمیشه واقعا انگار ابروهای خودشون