خیلی کسلم خوابم نمیاد ولی همس خوابالودم ضعف دارم حوصله بلن شدن ندارم .... صبحها ک بیدار میسممعدممیسوزه و تهوع خفیف دارم .... ک تاشب همراهمه ....
چبکار کنم یکمسرحال تر بشم
میوه ی درونم،فرزندم،نه تو مرا دیده ای ،ن من تورا،بی صبرانه مشتاق دیدارت هستم،میدانموقتی چشمباز کردی میشناسی مرا مادرت را و پدرت را،،، تو دلی مامان لحظه شماری میکنم برای لمس دستای کوچولوت ... 😍😍خدایا این لحظه رو نصیب همه ی منتظرا بکن ..(الهی امین)
طبیعیه هرکاری کنی همینجوری میمونی تا سه ماه اول تموم شه بعد خوب میشی
رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍❤نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامان❤ربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...
طبیعیه هرکاری کنی همینجوری میمونی تا سه ماه اول تموم شه بعد خوب میشی
شما علائمت چیبود عزیزم و جنسیت تو دلیت چیه
میوه ی درونم،فرزندم،نه تو مرا دیده ای ،ن من تورا،بی صبرانه مشتاق دیدارت هستم،میدانموقتی چشمباز کردی میشناسی مرا مادرت را و پدرت را،،، تو دلی مامان لحظه شماری میکنم برای لمس دستای کوچولوت ... 😍😍خدایا این لحظه رو نصیب همه ی منتظرا بکن ..(الهی امین)
غذا بخور به زور میوه بخور نزار ضعف کنی منم اشتها ندارم سه ساعت طول میکشه غذام و تموم کنم به زور سالاد و لیمو اما مجبورم فقط هم ناهار میخورم شام سبک ولی میوه دو سه بار میخورم در طول روز تهشم یک خرما با شیر یا چای میل به چیز دیگه اصلا ندارم
غذا بخور به زور میوه بخور نزار ضعف کنی منم اشتها ندارم سه ساعت طول میکشه غذام و تموم کنم به زور سالا ...
میلمب غذا زیاد نمیکشه وسطش حالت تهوع میگیرم....ازشیرینیجاتممتنفرم
مثل تو بودم باهمین علائم بدون حالت تهوع بی اشتهایی دختره
رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍❤نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامان❤ربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...
وای مثه من ایقدر دلم میخواد بخوابم کسلم بی حالم حوصلم نیس کاری کنم فقط دلم میخواد لش کنم دائم گرممه ...
اوووف منم پاهام کوره ی اتیشه وقتی نشستمفوت میکنم رو پتم یا همش خیسشون میکنم
تنها کاری ک میتونی بکنی صبر و تحمله😂 مبارکه خوش قدم باشه برات
مرسی عزیزم..امیدوارم زودتر بگزره
باز خوبی من هیییییچی نمیتونم بخورم به جز یکی دو لیوان آبمیوه که اونم بالا میارم
چن هفته ای
میلمب غذا زیاد نمیکشه وسطش حالت تهوع میگیرم....ازشیرینیجاتممتنفرم
من قبلا شیرینی دوست نداشتم الان اینقد دوست دارم بخورم ترشی بدم اومده بود اما الان نه بدم نمیاد بخورم همه چی میخورم ولی به شوهرم نمیگم شیرینی میخوام چون میخره بعد منم میخورم قندم میره بالا حوصله ندارم دیابت بارداری بگیرم هیچی خوراکی مثل چیپس و پفک و شکلات و کیک و این چیزا نخوردم تو این ده هفته نزدیک هفته یازده هستم اصلا تمایل ندارم ولی دیروز لواشک با نمک خوردم خیلی حال داد😋