2777
2789
عنوان

شوهرم گیر میده ک چادر بزن خیلی رفته رو اعصابم

| مشاهده متن کامل بحث + 921 بازدید | 60 پست
وای اسی ببخشید، گفتی همسرت میگه چادر بزن، فکر کردم تو طبیعت هستین بهت میگه چادر بزن خودش نشسته تو ان ...

هووووف خدای من چ گیری کردیما😑😂

یام                              
یکم بچگونه نیس؟😕

حرفمو جدی گرفتی؟😕

آقا ممد من حرمت داره نه لذت👫😌❤❤❤❤❤❤شاید دیگه نتونم نظرات واقعیمو بهتون بگم...چون توسط خاله زهرام شناسایی شدم🙂بچه ها سلام گفتین به خاله زهرا؟🙂🖐🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باهاش لج نکن دیگه دختر ولی بهش بگو نظرتو تاج سرمه اما منم حق دارم گاهی خودم انتخاب کنم چی بپوشم  ...

پررو میشه ولی امتحانش میکنم

یام                              
عزیزم اگه از اول چادری تو رو دیده حق داره ولی اگه دلش میخواد چادری باشی خوب میرفت یه دختری میگرفت که ...

اتفاقا قبلا قرار بوده ی دختری رو بگیره ک اصلا هم چادری نبوده تازه حجابشم جالب نبود 

نمیدونم چشه الان

یام                              
ن باو

ولی خدایی من رو یکی خیلییییییییی کراش دارم

اون از چادری خوشش میاد

با این که خیلی دوستش دارم اما نمیتونم قبول کنم🥺

آقا ممد من حرمت داره نه لذت👫😌❤❤❤❤❤❤شاید دیگه نتونم نظرات واقعیمو بهتون بگم...چون توسط خاله زهرام شناسایی شدم🙂بچه ها سلام گفتین به خاله زهرا؟🙂🖐🏻
ولی خدایی من تو یکی خیلییییییییی کراش دارم اون از چادری خوشش میاد با این که خیلی دوستش دارم اما نم ...

ببین کشته مردشم باشی بخاطرش خودتو عوض نکن خیلیییی اذیت میشی

یام                              
پس بهش بگو که منو از اول اینجوری پسندیدی منم یه مدت با شوهرم سراین مسائل بحث داشتیم که من با این حرف ...

خوبه خداکنه شوهرمنم قانع بشه

یام                              
ببین کشته مردشم باشی بخاطرش خودتو عوض نکن خیلیییی اذیت میشی

کشته مرده شم 

ولی این کارو نمیکنم