2821
2789
خب مشکلش چیه بفهمن جرمه؟  مهم بحث خجالته این حس خجالت به دخترامون ندیدم بهتره

بچه مهم اینه ازخونوادش خجالت نکشه دراین موارد و راحت باهاشون درمیون بزاره دگ قرار نیس توکوچه خیابون مشکلاتشو عنوان کنه ک فلانی من پریود شدم

من خودم کسیم ک بامادرم خیلی راحتم واین برام ازهمه چیز مهمتره 

البته دراخر میگم نظر همه دوستان ارزشمنده

هرکس بنابر عقاید خودش حرف میزنه

ولی من میگم تعادل در همه چی ارزشمنده

نه مث عقد بوق باشیم ک اگاهی ندیم به فرزندمون چشمو گوش بسته بارشون بیاریم

نه اینکه مث بعضی روشنفکرا همه زار و زندگیمونو بنمایش بزاریم...

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

بچه مهم اینه ازخونوادش خجالت نکشه دراین موارد و راحت باهاشون درمیون بزاره دگ قرار نیس توکوچه خیابون ...

عجب 

منظورمن این واقعا تو کوچه داد بزنی بگی من پریودم!! 

😂 منظورمن اینکه طرف سر کاره سر کلاس دانشگاه ست 

حالش اون روز بده بقیه توقع دارن کارش درست انجام بده 

ولی طرف خیلی راحت بتونه بگه من پریودم حالم خیلی خوش نیست درک کنید

عزیزان میشه برای حل مشکلم ی سوره کوثر بخونی؟😓اسمم فاطمه است.اگه خوندی بگو ک منم برات بخونم💙/ی نفر برام مزاحمت ایجاد میکنه/ میشه برام دعا کنید زندگیم به آرامش برسه 💙
@دوستارگربه     بیا تو هم حالت بهم بخوره🤣🤣

😅😖

لایک نکنید پلیییییز 💔  توجه توجه💓     اگر می خواهید تاپیک شما پربازدید شود اکیپ دالتونز را تگ کنید😜😎  پس از بازرسی تاپیک شما آن را در کسری از ثانیه پربازدید میکنیم😌😎     من دالتونز ای ام👊    لطفا با حیوانات مهربان باشید😢😍     اینم بدونید که اه حیوانات دامن تون رو میگیره مطمئن باشید.😒🐧   حامی حیواناتم😏     دوستون دارم❤💋     تیکر بلند شدن موهامه👀       دختر ارشد تابستون🍒🌞🐰    یه دختر شاد و بازیگوش 🐾🌊     که عاشق لاک و رژ لب شیطوونی با دوستاشه💅💄👠👭    

جشن ختنه کم بود

اینم اضافه شد🥴😶

فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

چه چندش کلا چه جشن ختنه چه پریود هر دو مزخرفن

آن که شق القمرش سوره ی قرآن من است                   بارها گفته علی شاه نجف، جان من است                         | یا امیر المؤمنین حیدر(ع) |                                                         .                                                                              بی علی هرگز نشاید دم ز دینداری زدن                            دین و ایمان را کسی دارد که ایمانش 💚 علیست 💚