میشه لطفا برای شادی روح پدرم،پدرشوهرم،خواهرزادم و پدرش یه صلوات مهمونم کنید؟❤..............................خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙💙💙💙💙💙درمانگر طب فشاری هستم،اصلاح مفاصل وماساژ پیشرفته سوالی داشتید درخدمتم 😊😊
خدای مهربونم حواست به همه اونایی که جزتو کسی رو ندارن باشه .مهربون باشد عمرخیلی کوتاهه ...صد سال دیگه هیچ کدوم ازماها پیر، جوون ،بچه ،تواین دنیا نیستیم
شما می تونی بجایی غذا گرفتن از بیرون یا کیک گرفتن سالاد الویه درست کنی ساندویچ کنی بدی بهشون یا اینکه بریزی تو ظرف های درب دار با یه دونه نون لواش یا بدون نون بهشون بدید
هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره ولی نمیدونن من بچه ندارم کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
الان نذر یسری پولدارا فقط واسه خودنمایی هست شکم یکی سیرتر از خودشون رو پر میکنن .چه نذر قشنگی افرین
خدای مهربونم حواست به همه اونایی که جزتو کسی رو ندارن باشه .مهربون باشد عمرخیلی کوتاهه ...صد سال دیگه هیچ کدوم ازماها پیر، جوون ،بچه ،تواین دنیا نیستیم
ما هم خودمون غذا دریت کردیم بردیم دادیم به کسایی بی خانمان هستن شما که تو خونه خودتون درست کنید تمیز تره تا بیرون یه کاری هم می تونی بکنی الان هر چی میخوایی از بیرون بگیری زیر سی هزار تومن نیست چون میخوایی بدی به بچه های کار نذری تو میتونی همون سی هزارتومن رو بزاری تو یه بسته بعد چندتا شکلات هم بزاری کنارش بهشون بدی خودشون بهتر میدونن باهاس چی بخرن
هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره ولی نمیدونن من بچه ندارم کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر