2777
2789

قرار بود بریم خونه مادرجونم که بابام مشکوک به کروناس ازش تست هم نمیگیرن ببینیم داره یا نه برای همین هیچی شد باید تا دوهفته خونه باشیم . 

منتظرم مامانم ناهار رو درست کنه بعدش قسمت آخر گیسو رو ببینم بعدش بخوابم و بعدشم کتاب بخونم تا امروز تموم بشه 

من از معبود یکتایم ...فقط یک چیز میخواهم نگیرد هرگز از قلبت، امید استجابت را ♥️ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازصبح توخونه یه مهمون کوچولو هم داشتم نهارهم گزاشتم عصراحتمالا خودم وپسرم میریم یه دوری میزنیم میایم شوهرام ک سرکاره

شهرازصداپراست،    🗣    ولی ازسخن تهی،                                                       

یه ساعتی هس بیدار شدم 

اب خوردم 

عروسمون زنگ زد ناهار برم بالا پیششون 

بعد ظهر برادر زادمو میبرم پارک 

احتمالا بدش برم جلفا پیش داداشم 

فردام ماهیگیری

"خدا "‍حواسش به ‌‍قلبت ‍هست...                                        کاربر97                 

حالم خوب نیست روحی 

فکر کنم دارم افسردگی میگیرم 

تا ساعت ۱۱ و نیم رو تخت بودم

بعد بلند شدم یه لیوان چایی خوردم برنج برای مامانم دم کردم 

باز رفتم سرجام رو تخت و گوشی 

در تاریخ 1400/04/04 بهترین اتفاق زندگیم افتاد. خدا جونم ممنونم به خاطر اتفاقات خوب پیش رو
صبحونه خوردم شوهرم رفت خونه مادرش  بعد از ظهرم به نظر قراره سوپرایز شم 😫  دارم از کنجکاو ...

کاش منم سوپرایز شم 

نیاز روحی دارم

در تاریخ 1400/04/04 بهترین اتفاق زندگیم افتاد. خدا جونم ممنونم به خاطر اتفاقات خوب پیش رو
یه ساعتی هس بیدار شدم  اب خوردم  عروسمون زنگ زد ناهار برم بالا پیششون  بعد ظهر برا ...

چه برنامتو دلم خواست

منو فندقم ببر

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭

بچه کوچولومو بغل کردم رفتم مغازه هله هوله خریدم.ناهار هم لوبیاپلو از دیروز داشتیم خوردیم.الان هم شوهرم رفته خوابیده خودم نمیدونم چه کار کنم.شیر هم به بچم دادم و پوشکشو عوض کردم