2777
2789

ووووای شوهر من همش میگفت پسر حتی ی بار جلو بقیه بهم تکیه انداخت ک چرا دختر باردارم ولی الان ک بچه م دنیا اومده عاشقش شده همش پشیمونه بخاطر حرفاش میگه کاش بچه بعدی هم بشه دختر 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ووووای شوهر من همش میگفت پسر حتی ی بار جلو بقیه بهم تکیه انداخت ک چرا دختر باردارم ولی الان ک بچه م ...

واقعن خوشبحالت منم از خدا میخام مهر دخترمو به دل شوهرم بندازه شدید پسریه ها

قلبم فقط واسه بچهام میتپه💖💕

مجردم ولی پدر بزرگممم یعنی پدر بزرگ پدری 

مامانم ابجیمو حامله بوده بر میداره به بابام میگه لاس ها رو دور خودت جمع کردی 

خدا یکی از دختراشو به خفت کشوند 

البته بابام از اون زنش ی دختر داشته بوده 

😐😐
من حامله ام شوهرم شدید پسر دوسته الان علاعم دختر دارم کلن صده با دختر میترسم نخادش 

پسردوسته دست میکرد تو جیبش پول میداد میرفتی آی وی اف میکردی با جنسیت پسر صد درصد .... اگه پول نداره هم بهش بگو دهنشو ببنده

من نشستم تَهِ گلدون 
مگه همچین‌شخصی هم هست حیف بچه دختر که اصلا بدن به این مرد بزرگ کنه 

اره شوهر من هست ولی حمایتم میکنه جلو کسی چیزی نمیگه و میگه بچمو میخام ولی با خودم که هست میگه پسر میخام و دختر دوست ندارم  😢😢

من حامله ام شوهرم شدید پسر دوسته الان علاعم دختر دارم کلن صده با دختر میترسم نخادش 

بهش بگو هرچی کاشتی برداشت میکنی جوبکاری جو برداشت میکنی گندم بکاری گندم برداشت میکنی

.
پسردوسته دست میکرد تو جیبش پول میداد میرفتی آی وی اف میکردی با جنسیت پسر صد درصد .... اگه پول نداره ...

وضع مالیش متوسطه پول برا این کارا نداره  

وضع مالیش متوسطه پول برا این کارا نداره  

چندهفتته ازکجافهمیدی علائم دخترداری

منتظرمعجزه خدام تادلم آروم بگیره میشه یه صلوات یه دعامنومهمون کنی اگه دعام کردی به حق حضرت زینب حاجت روابشی💚🤲