2777
2789

زندگیم سیاه وتتر شده بود یه سری اقداماتی کردم خداییش جواب داد چندتان مینویسم ان شااله واستون جواب بده بخدا منی که به دعانویس اعتقاد نداشتم میخواستم پیش دعا نویسم برم تااین حد مابدجوری بودیم صدادعوامون تاخونه همسایه ه هم میرفت 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداروشکر که خوب شده عزیزم 

گفتند محبت کنید از محبت خارها گل میشوند                           مامحبت کردیم کسی گل نشد خودمون خار شدیم                   خدایا شکرت بابت تمام نعمت هایی که بهم دادی ❤

قرص چی برای چی خوبه اگرمیشه درست توضیح بدن شوهرمنم خیلی بداخلاق الان کلا خودخانوادم قهرکرده

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲

الان دیگه وقت کمتری صرف پختن میکنم اما وقتیم میپزم چیزایی میپزم که انرژی زیادی میدن مقلا وقتی شوهرم میاد ازسرکار یه تیکه ماهی میزارم توماهی تابه هم خودش پخته میشه من خسته نمیشم هم انرژیش زیاده کلا وقت خوش گزرونی وبادوستام بودن رازیاد کردم ووقت آشپزی راکم 

مرتب بودن سروظاهرم توالویته ولی واسه مرتب بودن سروزندگی خودکشی نمیکنم‌این باعث شده اونم اینا راببینه وبدونه یه زن توان اینکه درهمه حال بیست باشه را نداره یه جورایی میشه گفت راحت شدم باهاش غریبه نمیدونمش که خودکشی کنم حالا جلوش خونم نامرتب باشه