2777
2789
عنوان

حالم بده😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 217 بازدید | 29 پست
کاش نخوری ... شاید باعث شه اعصابت اروم شه اما عوارض زیادییییییییییی داره و عمیق

چی کنم آخه نخوردم کارم میکشه به تیمارستان۰😓😓😓 شما هم مثل من شب ها بیدارید؟

عزیز دلم چرا 😔

دلم گرفته از همه چیییی زندگیم خوب نیس 

شوهرم خانواده ی شوهرم جالب نیستن 

ازدواج کردنی خیلیا گفتن اینا در حد شما نیستن پای گوش نکردم عاشق شده بودم الان دارم تاوان انتخاب اشتباهمو‌ میدم ذره ذره دارم نابود میشم دوست ندارم تو سن کم مطلقه بشم وااااای اصلا یه سردردی دارم 

ما یه خانواده ی ابرو داریم اما تو خانواده ی همسر طلاق مثل نقل نباته سه تا از خواهر برادراش جدا شدن 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم شما دکتری؟؟؟ چرا بدون اطلاعات به دیگران میگی این کاروبکن یا نکن  استارتر عزیز به ...

نه عزیز ایشون فقط نگرانمه . حقم داره چون من چند شبه خیلی داغونم

عزیزم شما دکتری؟؟؟ چرا بدون اطلاعات به دیگران میگی این کاروبکن یا نکن  استارتر عزیز به ...

دکتر نیستم ! 

اما با چشم خودم عوارض روی اشنامون دیدم ! ی تجربه بود من نگفتم از امشب نخور و قطع کن بهتره بیشتر تحقیق کنید تا ب حرفم برسی دوست محترم  

من داغون بودم. حملات عصبی و پانیک و.... فقط خودتو به دکتر طب سنتی خوب برسون

رفتم . رژیم دادن و اینا ولی من خیلی داغونم شما به طور کلی چی کار کردید من به دکترم بگم شاید رو منم تاثی گذاشت من بع خاطر سودایی بودن خیلی آسیب دیدم 

نه عزیز ایشون فقط نگرانمه . حقم داره چون من چند شبه خیلی داغونم

خودمم روزای اول سرترالین خوردم تا ده روز لرز و عرق داشتم بدن درد شدید بی قراری استرس جوری که گریه میکردم و میبردنم دکتر سرم میزدم ولی دکترم گفت تحمل کن بدنت عادت میکنه بهش خوب میشی بعد چندروز خوب شد 

دکتر نیستم !  اما با چشم خودم عوارض روی اشنامون دیدم ! ی تجربه بود من نگفتم از امشب نخور و قطع ...

عزیزم قطع دارو و ادامه دارو فقط باید زیر نظر دکتر باشه نه سرخود چون بالاخرع اون تجربه داره میدونه چی خوبه برای بیمارش ما فقط چندکلمه میبینیم اینجا

دلم گرفته از همه چیییی زندگیم خوب نیس  شوهرم خانواده ی شوهرم جالب نیستن  ازدواج کردنی خی ...

ای وای خیلی سخته😔 خدا کمکتون کنه . تقریبا درک می کنم . تفاوت اخلاق و فرهنگی خیلی دردسر سازه و اعصاب خورد کنه ولی اگه نمی تونید طلاق بگیرید سعی کنید بی خیال باشید مگر نه مریض میشید اینو جدی میگم

خودمم روزای اول سرترالین خوردم تا ده روز لرز و عرق داشتم بدن درد شدید بی قراری استرس جوری که گریه می ...

الان حس خوبی دارید ؟ من واقعا حالم بده احساس می کنم یه عالمه استرس و ... افتاده به جونم😟

رفتم . رژیم دادن و اینا ولی من خیلی داغونم شما به طور کلی چی کار کردید من به دکترم بگم شاید رو منم ت ...

صبحا ناشتا ترنجبین دم کن صاف کن بریز تو قوری با ی قاشق غذاخوری بارهنگ یا سیمنج و ی قاشق غذاخوری خاکشیر و ی قاشق چای خوری گلاب و ی قاشق چای خوری عسل قاطی کن بذار رو شعله کم گاز ده دقیقه تا دم بیاد بعد بخور حتما.