2777
2789

برگ مو ، انگور سبز بگیری بهتره مال انگور سیاه سفت تره ولی انگور سبز ترد 

ببین بنظرم اگر نمیدونی ذایقشون چجوریه دو مدل سس درست کن یکی شیرین یکی ترش بذار کنار بشقاب که هرکس برای خودش هرکدمو خواست برداره 

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برگ مو ، انگور سبز بگیری بهتره مال انگور سیاه سفت تره ولی انگور سبز ترد  ببین بنظرم اگر نمیدون ...

عزیزم مدل پیچیدن رو هم توضیح میدی؟

اگه دوست داشتین یه صلوات مهمونم کنین دوستان😘😍

من اینحوری میپزم عالی میشه

اول یه پیاز سرخ من بهش گوشت چرخی اضافه کن تفت خورد نمک فلفل زردچوبه اضافه کن بعد لپه وعدس وبرنج نیم پخته رو باهاشون تفت بده رب اضافه کن وسبزی مخصوص وخاموشش کن 

بعد من برگ دلمه هارو یه جوش میدم اول که نرمتر شه راحت بشه پیچید بعد که همه و پیچیدم وتو قابلمه چیدم آب می‌ریزم روش با رب میذارم بپزه اهر پخت نصف استکان سرکه سه قاشق شکر ونصف لیوان آب بهش اضافه میکنم وده دقیقه بعد خاموش میکنم خیلی خوش طعم میشه

من از هر کدوم برنج ولپه وعدس یه فنجون میریزم  وچرخکرده هم اندازه یه لیوان دسته دار 

اگه حال داشتی واسه تموم شدن قرض هامون دعا میکنی 🌺🙏
من اینحوری میپزم عالی میشه اول یه پیاز سرخ من بهش گوشت چرخی اضافه کن تفت خورد نمک فلفل زردچوبه اضاف ...

خیلی لطف کردین،میشه بگین چجوری برگ رو می پیچونین؟

عزیزم مدل پیچیدن رو هم توضیح میدی؟

بله عزیزم ❤️🌹

ما اینجوری میپیچیم وقتی برگ مو ها رو بعد شستن کمی جوشوندی (البته گلی دقت کن اگر آماده میگیری ببینی جوشونده شده یا نه و مواظب باشی زیاد نجوشه ) بعد آماده شدن مواد داخل دلمه برگ مو یه برگ مو می‌ذاریم کف دستمون یه قاشق مواد آماده شده رو میریزیم وسطش و حالت سفره جمع کردن چجوریه یا بقچه پیچیدن قسمت‌های تا میکنیم ، فقط مواد زیاد بریزی وسطش ، بسته نمیشه 

اندازش اکثرا کوچیک بنظرم بهتره (آخه دلمه بزرگ توی مهمونی بخواهی ببریش موادش میاد بیرون 🤐)

پیشنهاد میکنم کنارش دلمه کلم یا فلفل دلمه ای رنگی یا بادمجون هم بگذاری 

البته دستگاه دلمه پیچ هم هست که لول می‌کنه مثل فرش 😅 ولی بقچه ای قشنگتره 

برای تززینش هم بنظرم زرشک قشنگه ☺️

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا
خیلی لطف کردین،میشه بگین چجوری برگ رو می پیچونین؟

عزیزم برگ رو بذار کف دستت یه قاشق مواد بریز توش بعد کم کم با برگ بپوشونش مث اینکه داری چیزی رو با کاغذ کادو می‌کنی 

اول از بالا وپایین تا کن روش بعد از کناره ها 

واسه اینکه دلمه هات وا نره یه بشقاب که یکمی از قابلمه کوچیکتره برعکس بذار رو دلمه هات تا وانره آها آب هم زیاد نریز زیرشم کم‌کن یه ساعته خوب میپزن

اگه حال داشتی واسه تموم شدن قرض هامون دعا میکنی 🌺🙏
بله عزیزم ❤️🌹 ما اینجوری میپیچیم وقتی برگ مو ها رو بعد شستن کمی جوشوندی (البته گلی دقت کن اگر آماد ...

لطف کردین عزیزم

عزیزم برگ رو بذار کف دستت یه قاشق مواد بریز توش بعد کم کم با برگ بپوشونش مث اینکه داری چیزی رو با کا ...

خیلی ممنون

لطف کردین عزیزم

خواهش میکنم عزیزم 🌹