شمایی که داری امضام میخونی آره باخودتم به چیزای خوب فکرکن یه روزی همش تموم میشه راستی میشه برای حاجتم یه صلوات مهمونم کنی؟ باهم مهربان باشیم، هیچ کس از آخرین خداحافظی باخبر نیست.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
شمایی که داری امضام میخونی آره باخودتم به چیزای خوب فکرکن یه روزی همش تموم میشه راستی میشه برای حاجتم یه صلوات مهمونم کنی؟ باهم مهربان باشیم، هیچ کس از آخرین خداحافظی باخبر نیست.
حتما عزیزم🙏 محتاجیم به دعا همه بندها پیش خدا عزیزن 🌹🌹🌹💚شما هم برای من دعا کنید
چشم عزیزم اگرقابل باشم
منظورم شما نیستید بزرگوار 🙏 تاپیکی رو داشتم میخوندم که زوجی صحبت از گرسنگی کردند، از فقر و نداری و گرونی گفتند، حالم گرفته شد، گفتند غذاهای تکراری چند روزه مصرف دارند بیشتر سیستمم بهم بخورد 🙏😔🙏