2777
2789

من هیچوقت بدشو نگفتمو نمیگم قسم میخورم اما اینو که گفتی یلحظه دلم گرفت چون مامانم تعریف میکنه مادر شوهرش یعنی مادر بزرگم وقتی که بچه بودم بلاهای بدی سرش آورده حتی بمنم رحم نکرده تا جایی که پام به بیمارستان کشیده دیگه نمیدونم بازم ببخشید انرژی منفی دادم :)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معني معكوس نداشت🤔😅

نه واقعا خيلي زن خوبيه توو اين ٥.٦ سال به اندازه مادرم بهم لطف و محبت داشته

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

همین ک ۹ماه بارداریمو خونشون پلاس بودم بخاطر ویارم فقط بخور و بخواب حتی هرشب میبردنم سرم میزدن بهم تا ۴۰ام نی نی تایکم بزرگ بشه

اللهم عجل لولیک فرج ب حق حضرت زینب کبری سلام الله علیه 💚 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚اِلهى‏ عَظُمَ الْبَلاءُ، وَ بَرِحَ الْخَفآءُ، وَانْکشَفَ الْغِطآءُ، وَانْقَطَعَ الرَّجآءُ، وَ ضاقَتِ الْأَرْضُ وَ مُنِعَتِ السَّمآءُ، و اَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَ اِلَيک‏ الْمُشْتَکى‏، وَ عَلَيک الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَالرَّخآءِ، اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى‏ مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ، اُولِى الْأَمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَينا طاعَتَهُمْ، وَ عَرَّفْتَنا بِذلِک مَنْزِلَتَهُمْ، فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ، فَرَجاً عاجِلاً قَريباً کلَمْحِ‏ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ، يا مُحَمَّدُ يا عَلِىُّ، يا عَلِىُّ يا مُحَمَّدُ، اِکفِيانى‏ فَاِنَّکما کافِيانِ، وَانْصُرانى‏ فَاِنَّکما ناصِرانِ، يا مَوْلانا يا صاحِبَ‏ الزَّمانِ، الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ، اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏، السَّاعَةَ السَّاعَةَ السَّاعَةَ، الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ، بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطَّاهِرينَ.

دوسال پیش عمل داشتم چهار روز بیمارستان بستری بودم وچون بچم کوچیک بود مادرم پیش بچم موند ومادرشوهرم ی شب اومدپیشم تاصب پرستاریم رو کرداین محبت بزرگب بودک هیچ وقت فراموش نمیکنم

قضاوت میکنی ما را قضاوت میشوی روزی😏                 مسوزان سینه ی مارا ک روزی هم تومیسوزی🫵

ما راه دوریم.هرچی واسه خودشون بخرن(برنج،نون محلی،حبوبات،لوبیاسبز،سبزی قورمه،گوشت گوسفند،مرغ محلی)سهم مارو جدا میزارن هروقت بریم نیده بهممون.این سری یه روزه واسه کاری رفته بودیم یه بطری کوچیک آب نارنج بهم داده .مبکفت زن همسایه یه بطری آورده بود دلم نیومد تنهایی بخورم.ولی درکل بهترین خصلتش اینه نه توی زندگی دختراش نه ما دخالتی نداره.

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست

خودم مادرشوهر ندارم 

ولی مادرجونم برای مامانم کلی وسیله می‌فرسته آبغوره و بهارنارنج خودش درست می‌کنه برامون می‌فرسته از باغش انجیر و پرتقال و کدو سبز و کدو حلوایی می‌فرسته برامون 

روز معلم که میشه چون مامانم معلمه براش کادو می‌خره 

من از معبود یکتایم ...فقط یک چیز میخواهم نگیرد هرگز از قلبت، امید استجابت را ♥️