من هیچوقت بدشو نگفتمو نمیگم قسم میخورم اما اینو که گفتی یلحظه دلم گرفت چون مامانم تعریف میکنه مادر شوهرش یعنی مادر بزرگم وقتی که بچه بودم بلاهای بدی سرش آورده حتی بمنم رحم نکرده تا جایی که پام به بیمارستان کشیده دیگه نمیدونم بازم ببخشید انرژی منفی دادم :)
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دوسال پیش عمل داشتم چهار روز بیمارستان بستری بودم وچون بچم کوچیک بود مادرم پیش بچم موند ومادرشوهرم ی شب اومدپیشم تاصب پرستاریم رو کرداین محبت بزرگب بودک هیچ وقت فراموش نمیکنم
قضاوت میکنی ما را قضاوت میشوی روزی😏 مسوزان سینه ی مارا ک روزی هم تومیسوزی🫵
ما راه دوریم.هرچی واسه خودشون بخرن(برنج،نون محلی،حبوبات،لوبیاسبز،سبزی قورمه،گوشت گوسفند،مرغ محلی)سهم مارو جدا میزارن هروقت بریم نیده بهممون.این سری یه روزه واسه کاری رفته بودیم یه بطری کوچیک آب نارنج بهم داده .مبکفت زن همسایه یه بطری آورده بود دلم نیومد تنهایی بخورم.ولی درکل بهترین خصلتش اینه نه توی زندگی دختراش نه ما دخالتی نداره.
من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست
ولی مادرجونم برای مامانم کلی وسیله میفرسته آبغوره و بهارنارنج خودش درست میکنه برامون میفرسته از باغش انجیر و پرتقال و کدو سبز و کدو حلوایی میفرسته برامون
روز معلم که میشه چون مامانم معلمه براش کادو میخره
من از معبود یکتایم ...فقط یک چیز میخواهم نگیرد هرگز از قلبت، امید استجابت را ♥️