2777
2789
عنوان

انتخاب رشته

154 بازدید | 9 پست

سلام دوستان من بعد چند سال دوباره کنکور دادم برای کارشناسی

قبلا یک رشته ی دیگه خونده م

کنکور انسانی و زبان دادم و انتخاب هام محدوده

سوالم اینه که اول باید همه ی روزانه ها رو زد و بعد شبانه ها؟

مثلا اول بزنم

فرانسوی دانشگاه تهران روزانه

فرانسوی بهشتی روزانه و سایر دانشگاه ها 

و بعد مثلا دوباره فرانسوی تهران شبانه و ...؟!

این کاربری برای دو خواهر است.

تو کارشناسی اولویت با انتخاب های اولته اگه فک میکنی روزانه نمیتونی قبول شی بهتره شبانه رو اولویت بزاری ک شانست بیشتر بشه

اللهم عجل لولیک الفرج خدایا فرج امام زمان ما را برسان🙏🙏🌹🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلی انتخاب رشته الان به نظرم پیچیده شده بنظرم با یه مشاور یا آدم کاربلد صحبت کنی بهتره خدای نکرده اشتباه نزنی 🙁

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا
گلی انتخاب رشته الان به نظرم پیچیده شده بنظرم با یه مشاور یا آدم کاربلد صحبت کنی بهتره خدای نکرده اش ...

عزیزم من کرجم برای زبان هم فقط تهران رو می خوام بزنم و فقط هم فرانسوی و آلمانی

دیگه مشاور نیاز نداره فکر کنم

داره؟

این کاربری برای دو خواهر است.
عزیزم من کرجم برای زبان هم فقط تهران رو می خوام بزنم و فقط هم فرانسوی و آلمانی دیگه مشاور نیاز ندار ...

چی بگم والا عزیزم 

من خودم یه اشتباهی کردم توی انتخاب رشته بالا پایین رو رعایت نکردم ترتیبشو و خب درس شد برام همه جا تنها عمل نکنم 

منم برای یه رشته مدنظرم بود ولی اشتباه زدم و خب متاسفانه یا خوشبختانه رفتم خوابگاه 😁

بازم خودتون بهتر میدونی عزیزم 

ان شاالله همیشه موفق باشی گلی

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا
مرسی دوستم لطف کردی بدرخشی

خواهش میکنم گلم 🌹

همچنین شما 🌹