2777
2789
عنوان

ب نظرتون کدوم مهارت بهتره

88 بازدید | 11 پست

ب خاطر دختر کوچیکم فلن مجبورم از دانشگاه انصراف بدم میخام ی مهارتی یاد بگیرم ک الکی عمرمو ب باد ندم ب نظرتون کلاس زبان برم یا کاشت ناخون(با توجه ب اینکه ناخون کاری خیلی اشباع شده) یا پی علاقه دیرینم ک نقاشیه برم؟؟البته تو نقاشی استعداد ندارم ولی علاقه زیاااد باید از صفر صفر شروع کنم

🌸 بِـسْمِـ اللهِ الـرَحْمـٰانـِـ الـرَحـيـمْـ 🌸بالاخره یه روز سرد دی ماه که آفتاب از لا به لای شاخ و برگ درختان خودشو نشون میده...قبل از ظهر دختر قشنگم به طور طبیعی پا به این دنیا میذاره و خونوادمونو سه نفره میکنه👨‍👩‍👧 اون روز بهترین روز زندگیه منه...باهم دیگه همون روز مرخص میشیم و همه‌ی اون چشم انتظاریا تموم میشه...ان شاءالله🙏

لطفاً برای سلامتی خواهرم یه صلوات بفرستین اگ فرستادین لایک کنین منم براتون صلوات بفرستم🙏🌺

میشه برای سلامتی اجیم یه صلوات بفرستی🥺                                           مرسی مهربون🙏انشالله حاجت رواشی🌼

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیزی ک به کارت بیاد

منم مشکلم همینه ک نمیدونم کدوم بیشتر ب کار میاد

🌸 بِـسْمِـ اللهِ الـرَحْمـٰانـِـ الـرَحـيـمْـ 🌸بالاخره یه روز سرد دی ماه که آفتاب از لا به لای شاخ و برگ درختان خودشو نشون میده...قبل از ظهر دختر قشنگم به طور طبیعی پا به این دنیا میذاره و خونوادمونو سه نفره میکنه👨‍👩‍👧 اون روز بهترین روز زندگیه منه...باهم دیگه همون روز مرخص میشیم و همه‌ی اون چشم انتظاریا تموم میشه...ان شاءالله🙏
بشین یه فرش پادری خوشگل بباف 

باید کلاسشو برم فک میکنی درامد و مشتری دلره؟

ناخن اگر کاربلد بشی خیلی خوبه  رنگ مو هم خوبه

کراتینو اینا چی؟؟