2777
2789
عنوان

نامزدم میگه خونه مامانت نرو 😥😥

464 بازدید | 31 پست

نامزدم میگه از وقتی ازدواج کنیم نباید خونه مامانت بری چون مامانم یک بار به بابام خیانت کرده نامزدم از مامانم بدش میاد و میگه از وقتی رسما زنم بشی حق رفتن خونه مامانت رو نداری 

نفسم بنده به نفسات 😍♥️

لطفاً برای سلامتی خواهرم یه صلوات بفرستین اگ فرستادین لایک کنین منم براتون صلوات بفرستم🙏🌺

میشه برای سلامتی اجیم یه صلوات بفرستی🥺                                           مرسی مهربون🙏انشالله حاجت رواشی🌼

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا دلیل مامانت چی بوده باشه

ولی مگه آدم دلش میاد از مادر به دور باشه

والا مردا هر چقدرم که خوب باشن آخرش یه جایی نامردیشونو به جا میارن

یه حرف قشنگ تو، ممکنه روز یه نفر رو بسازه.🥰

به عنوان یه دوست و یه مشاور میگم

حتما حضوری به یه مشاور مراجعه کنید

این حرف نامزدتون اگه به دور از شوخی باشه یعنی اینکه به شما شک داره ...... و باید این مشکل رو یه جوری حلش کنید

مشاوره حقوقی هستم.... خوشحال میشم اگه بتونم کمکتون کنم.... به خصوص امور خانواده
لطفاً برای سلامتی خواهرم یه صلوات بفرستین اگ فرستادین لایک کنین منم براتون صلوات بفرستم🙏🌺

دقیقا هرتایکی میرم یک صلوات میفرستم براشما_انشالله خدابحق این شب عزیز خودش سلامتی بده به همه وخواهربزرگوارتون

بگو گه نخور اون مامانمه گناه کرده مگه شوهرت پیغمبره پناه بر خدا

میگه کلا طرف خونوادت نباید بری اگر بری طلاقت میدم خونواده من مثل خونواده خودت بدون هرکاری هم داشتی به خودم میگی و مامانم (مادرشوهرم) 

نفسم بنده به نفسات 😍♥️