2777
2789
عنوان

یکی از دعوا های مسخره با نامزدم

191 بازدید | 14 پست

دوستان نامزد من از من کوچیک تره و امسال به کلاس دوازدهم میره -_-

میدونم الان خیلیاتون میگید وای رفتی با یه بچه ازدواج کردی وای ...

باید بگم که اگه میخوای همچین چیزی بگی به تو هیچ ربطی نداره و اصلا مهم نیست چی میگی.

دوستان  نامزد من توی شرکت باباش کار میکنه  و خب به من گفته که اصلا اونجا نرم و از این حرفا صبح زود بیدار شدم کلی به خودم رسیدم یه تیپ مهندسی خیلی ساده زدم حتی شال هم نپوشیدم مقنعه سر کردم  خیلی خانومانه با  ماشین بابام رفتم سر کارش   باباش رو دیدم کلی سلام و احوال پرسی و اینا باباش اوکی بود تازه کلی هم خوشحال شد منو دیده اما عرفان تا منو اونجا دید انقدر عصبی شد که خدا میدونه دستمو کشید همچین برد منو نشوند رو صندلی و عصبی گفت چرا اومدی اینجا و مگه بهت نگفتم نیا و از این حرفا به زور منو سوار ماشین کرد برد رسوند خونه -_- 

الان ماشین بابام مونده اونجا هرجور حساب میکنم بازم باید برم ولی میدونم اینبار خیلی دیگه دعوامون بشه 

اخه یه موضوع هم که هست اینه من اصلا نمیدونم چرا میگه نرم اونجا و کنجکاو هم شدم بدونم چرا اینو میگه هرچی هم ازش میپرسم هیچی نمیگه    

شما میدونید چه مرگشه 

منظورت ازنامزدی دوستیه یاعقد؟

..وزن شروع رژیم خودسر۷۵کیلو..وزن شروع رژیم باگروه۶۸..وزن شروع دوباره رژیم۶۵ ...هدف اول ۶۰...هدف دوم ۵۸تاریخ شروع رژیم باکالری۱۳۰۰ جمعه۹ابان۱۴۰۰... بازی تموم نمیشه تاوقتی ک برنده بشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عقد هستیم 

وقتی دوست نداره بری اونجا‌اصن نرو.میتونی باسیاست ازش حرف بکشی ک چرا دوستنداره.ماشینتو بگو خودش بیاره

..وزن شروع رژیم خودسر۷۵کیلو..وزن شروع رژیم باگروه۶۸..وزن شروع دوباره رژیم۶۵ ...هدف اول ۶۰...هدف دوم ۵۸تاریخ شروع رژیم باکالری۱۳۰۰ جمعه۹ابان۱۴۰۰... بازی تموم نمیشه تاوقتی ک برنده بشم
وقتی دوست نداره بری اونجا‌اصن نرو.میتونی باسیاست ازش حرف بکشی ک چرا دوستنداره.ماشینتو بگو خودش بیاره

خیلی وقتا شده ازش پرسیدم و حتی شده ازش خواهش کردم بهم بگه ولی اصلا هیچی نمیگه 

خیلی وقتا شده ازش پرسیدم و حتی شده ازش خواهش کردم بهم بگه ولی اصلا هیچی نمیگه 

باگذر زمان‌متوجه میشی

مرسی گلم  یعنی واقعا حسوده !  اخه من که سمت اونا نرفتم اصلا !

همه اقایون حسودن عزیزم حتی ما خانوما هم سر این چیزا حساسیم😅

به دل نگیر زیاد ازش نپرس ک چرا نمیزاری و اینا حس بدی بهش دست میده 

ولی از دور حواست بهش باشه 

با محبت که صحبت کنی خودش کم کم میگه که چرا بدش میاد

بعد فکر کنم سن دوتاتون کم باشه بهتره لج نکنین باهم این موضوع رو زیاد کشش ندین

ما لبخندی هستیم که به بغض الوده شده 🙃
کلا 6 ماه از من بزرگتره و من خودم بابام رئیس یه بخش دولتیه نیاز به پول این ندارم -_-

خب نرو دیگه

حتما کارکنانشو میشناسه شاید چشمشون ناپاکه

خوشحالم که شدی آرامشم❤💍