2777
2789

مامان من دوز اول واکسنشو استارازنکا زده ۳۰مرداد هم وقت دوز دومشه امروز تو بهداشت گفتن واکسن اومده من گفتم نوبت مامانم نشده یکی گفت برو مامانتو بیار بگو تو این تاریخ اینجا نیست مامانم بزار بزنیم بهش معلوم نیست تا اخر مرداد واکسن باشه یانه۰اما خیلی وسوسه شدم چون واقعا تمام فکر وذکرم واکسینه شدنه مادرمه۰اما از طرفی هم دلم نمیخاد به زور وبا دروغ نوبتشو جلو بزنم۰الان میگم نکنه اون موقع پیدا نشه واکسنه تو روخدا یه چیزی بگین اروم بشم واز تصمیمم پشیمون نشم

عزیزم خیلی هم کار خوبی کردی این تاریخی ک میگن برای واکسن زدن ی قانون خاصی داره همین طور ک نمیشه هر و ...

نه حتی از یه دکتر متخصص پرسیدم گفت یکم فقط تاثیرش میاد پایین تو بهداشت وسوسم کردن گفتن اون موقع معلوم نیست واکسن بیاد یا نه شوهرمم همش میگه ببر بزنه

۰تو روخدا تو این شب دعا کنید به خیر خوبی به وقتش بزنه من فقط نخاستم به دروغ جلوتر بزنم واکسنشو وگرنه لحظه به لحظه منتظز زدن واکسنه مامانمه خیلی دوراهی سختی بود۰من توکل کردم به خدا شمام دعا کنید

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به نظر من اگر زودتر از موعد بزنه چون هنوز ممکنه ویروس ضعیف شده واکسن قبلی توی بدنش باشه به فاصله زمانی کم بزنه بدنش ضعیف بشه و مستعد ابتلا بشه خطرناکه توی فاصله زمانی کم ویروس ضعیف شده کرونا وارد بدن بشه

به نظر من اگر زودتر از موعد بزنه چون هنوز ممکنه ویروس ضعیف شده واکسن قبلی توی بدنش باشه به فاصله زما ...

یعنی تصمیمم درست بوده فقط نگرانم پیدا نشه از این وامسن