خدا به حق همین شب عزیز قسمت میدم ب هرچی امامت ب خلقتت ب عزمتت هر مردی که میخاد به زور و بیجا سر زنش هوو بیاره روبکشش یه بیماری لاعلاجی بگیره تا بفهمه مظلوم کشی یعنی چی
شمام دعا کنید💓❤️
فقط 32 هفته به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
Turk girl 😍😁لبخند ساختگی میتواند یک میلیون اشک را پنهان کند.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ایشالا بحق علی ذلیل بشه مردی ک بی دلیل وازروی هوس بخاد مث علی شکارچی زن دوم بیاره نزارراحت بگذره براش
بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم. یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه
اگه امکانش هست بخون خوش حال میشم. ریحانها هستم🤓بهم میگن نازنین بهاره🤗دلیل انتخاب نام کار بریم هم اینه😍از اون بچه درس خونام😉بیماری اضطراب دارم😪خانواده ام درکم نمیکنن و....🤧مثل همه مشکل دارم مالی و....🥺ولی امیدوارم😀انیدم به اینده است 👩🔬 برای همه چیزش برنامه دارم💪🏻تک و توک و تو ذهنم چیدم😃حتما امیدم منو نا امید نمیکنه😅و میتونم یه چشم کوری هم به اونایی که میگن نمیتونی و نمیشه و تو مثل فلان نیستی و...بگم😂💪🏻خوشحالم که به دنیا اومدم😉ودارم زندگی میکنم🙄تلاش میکنم🙄حالا با هر مشکلی که هست میسازم🤗🤗خدایااا شکرت برا همه چیز😘🌹💃در اخر اگه امضامو خوندی یه صلوات مهمونم کن و ریپ بزن منم برات بفرستم😃
ديشب انقاقا يه ج…ده شرعي اينجا بوود ميگفت صيغه يه مرد زن بچه دار شده ميگفت خب زنشو دووست ندا ...
کیکیم اتفاقا ۲هفته پیش تاپیک زده بود بیوه بود میخاست بامرد زن بچهدارمعتاد مفنگی صیغه بشه اومده بود کمک بگیره ۴۰سالش بود خدای ادم میمونه
بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم. یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه
ديشب انقاقا يه ج…ده شرعي اينجا بوود ميگفت صيغه يه مرد زن بچه دار شده ميگفت خب زنشو دووست ندا ...
توی همین نی نی سایت توی یکی از امضا ها خوندم ... نوشته بود: خدایا نمیشد کمتر میافریدی با کیفیت تر میافریدی حالا درک میکنم چی گفته جامعه ما داره به کجا میره واقعا؟؟