2777
2789
عنوان

بااین وضعیت ازدواج کنم یا نه

340 بازدید | 13 پست

با یکیم ک کل دار و ندارشو ریختع تو کارش چون هیچ پشتی نداشته و پدرشم فوت کرده ولی خب بهرحال کارش گرفت تو این ۳ سال تونست کارشو گسترش بده کارگرای بیشتری استخدام کنع سهم شریکشو بخره کلا بدون پیشرفت نبود

ولی بخاطر اینکه دست خالی کارشو شروع کرد بیشتر پولش پای قسطو اینا میره قرار بود مرداد ماه ماشین بخره مرداد ماه ک شد پولو برداشته رفته یه مغازه ی دیگ زده 

حالا ۲ ماه مونده ب ازدواجمون نه خونه داریم نه ماشین

مامانم قرار بود برام خونه بگیره یه زمین داشت اونو بفروشه

الان میگه من برام کسر شانه زمینمو بفروشم برات خونه بگیرم بلافاصله بعد ازدواجت تو برو یسال دوسال مستاجری یکاریش میکنم

خیلی نگرانو ناراحتم خییییلیییی😔

تصور کن یه پدر پشت در اتاق عمله و بهش خبر میدن بچت دختره  یاا... مادری که داره حیاطو جارو میکنه یهو زنگ درو میزنن میره درو باز میکنه میبینه پسرشه که از جنگ برگشته❤براتون همینطوری حال خوب آرزو میکنم،امیدوارم از خوشحال اشکتون دراد،ب خودت سیلی بزنین بگین ینی من بیدارم؟!☺💓

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه شما نامزد نداشتی؟؟؟

نامزدیم عقد نکردیم

نمیدونم ب تعویق  بندازمش یا ن

تصور کن یه پدر پشت در اتاق عمله و بهش خبر میدن بچت دختره  یاا... مادری که داره حیاطو جارو میکنه یهو زنگ درو میزنن میره درو باز میکنه میبینه پسرشه که از جنگ برگشته❤براتون همینطوری حال خوب آرزو میکنم،امیدوارم از خوشحال اشکتون دراد،ب خودت سیلی بزنین بگین ینی من بیدارم؟!☺💓

ب نظرم طرفت دروغ میگه، تو از کجا میدونی کارش گرفته و ....پس چرا خجالت نمیکشی بدون ماشین و خونه و هیچی اومده خواستگاری؟؟ تو باورت میشه یه نفر کلی کارگر زیر دستش باشه و یه ماشین نخره حداقل قسطی؟؟  

دنیا جای خوبی برای شاعر شدن نیست، اینبار که برگردم درخت می شوم.
معلومه آدم زرنگیه،جای پیشرفت بیشتری هم داره،اگه میتونی فعلا صبر کن تا یه کم کاراتون راست و ریست بشه

میگم بهش میگه نه

من واقعا از این مردهای کاری و پر تلاشی که از صفر به همه چی رسیدن خوشم میاد و برام جذابن. حتی سختی زندگی در کنارشون رو هم دوست دارم.

البته اگر ادم با اخلاق و با شخصیت و قدرشناسی باشه. همچنین این سلیقه شخصی منه بخاطر شرایطی که توش بزرگ شدم و تو میتونی متفاوت باشی

ب نظرم طرفت دروغ میگه، تو از کجا میدونی کارش گرفته و ....پس چرا خجالت نمیکشی بدون ماشین و خونه و هیچ ...

بابا خبر دارم

بعدش داشت ماشین میخرید گف یه مغازه دیگ دارم میزنم

سلام عزیزم چه کاری میکنه مطمئنی اینا که گفتی درسته؟ راستی سنتون چقدره میتونید صبر کنید؟

عزیزم من در جریان تمام این قضیا هستم ۵ سال باهم حتی زمانی ک ک کارگاهشو نداشت

بابا خبر دارم بعدش داشت ماشین میخرید گف یه مغازه دیگ دارم میزنم

باشه، ولی بعدا میای رو حرفم، آخه یه دوستی داشتیم پولدار و جذاب، بعد با یه پسری دوست شد، پسره همش میگفت دارم ساختمان سازی میکنم سی تا کارگر دارم، بعد ک رفت خواستگاری، بابای دختره شک کرده بود چون مدل ماشین پسره پایین بود و خونه هم نداشت، رفته بود تحقیق دیده بود بیشتر حرفاش چاخانه 

دنیا جای خوبی برای شاعر شدن نیست، اینبار که برگردم درخت می شوم.