2777
2789
عنوان

کنکور 1401 و 1402

203 بازدید | 3 پست

سلام 

عید همگی پیشاپیش مبارک

به مناسبت این عید خجسته از طرف موسسه تخفیف شگفت انگیز گذاشته شده

هزینه پنج ماه مشاوره 300 هزار تومان

ظرفیت این طرح 30 نفر هست و تا فردا عصر مهلت ثبت نام داره

خدمات: برنامه ریزی.آزمون هز دو هفته.پیگیری هر شب.پست انگیزشی هر صبح.تحلیل گزارشکار.آموزش شیوه مطالعه دروس و خلاصه نویسی و ..

در ضمن مشاوره کاملا تضمینی و در صورت عدم رضایت هزینه به حساب شما برگردانده میشود

پاسخگوی سوالات شما در رابطه با کنکور و انتخاب رشته تجربی هستم☺️                                                                                 فعالیت جدید و مشاور جدید از تیرماه ۱۴۰۴🌱.                                          

سلام وقت بخیر من مشاوره میخواستم

زمانی که بغض میکنم درست مثل حال و هوای این روزها ، وقتی دلم آتیش میگیره از چیزهایی که گفتنش یه درده و نگفتنش دردی دیگه ، چه احساس تنهایی بهم دست میده ...نا خود آگاه تو هر حالتی که هستم آروم آروم گریه میکنم مثل همون روز که همه چی از همه کس شنیدم تنهایی خیلی سخته ، حسرت خوردن خیلی دردناکه وقتی میدونی که کاری ازت بر نمیاد..هر روز به امید یه اتفاق تازه پا میشم و میگم خدایا هیچ دختری دلش نشکنه دل همه رو شاد کن ...اینها رو دلی از خدا میخواد که شاد نیست ....اما هنوز امیدوارم ....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.